ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει πληθώρα πληροφοριών, σελίδων, επιλογών ή / και πηγών συμπεριλαμβανομένων διαφόρων εργαλείων αναζήτησης, εγγράφων, αρχείων, κειμένων, γραφημάτων με σκοπό την ενημέρωση και πληροφόρηση αυτών για ζητήματα ειδησεογραφικού και δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος – ενδεικτικά άρθρα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, εσείς, οι αναγνώστες, συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Αποδοχή συμφωνίας

Συμφωνείτε με τους όρους που περιγράφονται στους Όρους Χρήσης (Συμφωνητικό) αναφορικά με την ιστοσελίδα (Ιστοσελίδα). Αυτό το Συμφωνητικό αποτελεί τη μόνη και ολοκληρωτική συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς, και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες ή ταυτόχρονες συμφωνίες και δεσμεύσεις σε σχέση με την Ιστοσελίδα, το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, και τη θεματική ύλη αυτού του Συμφωνητικού. Αυτό το Συμφωνητικό μπορεί να τροποποιηθεί από εμάς οποιαδήποτε στιγμή χωρίς την υποχρέωση ενημέρωσής σας. Το τελευταίο Συμφωνητικό θα αναρτάται στην Ιστοσελίδα, και υποχρεούστε να το διαβάζετε πριν τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Copyright

Το περιεχόμενο, η οργάνωση, τα γραφικά, το design και άλλα θέματα που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα προστατεύονται από τα ισχύοντα copyrights και άλλους νόμους ιδιοκτησίας, που συμπεριλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας μόνο. Η αντιγραφή, αναπαραγωγή, χρήση, μετατροπή ή έκδοση οποιονδήποτε θεμάτων ή οποιουδήποτε μέρους της Ιστοσελίδας από εσάς απαγορεύεται αυστηρά, αν δεν έχει προηγηθεί άμεση γραπτή άδεια από εμάς.

Διαγραφή και Τροποποίηση Πληροφοριών

Διατηρούμε το δικαίωμα, χωρίς  καμία υποχρέωση δικής σας ενημέρωσης, να επεξεργαστούμε ή να διαγράψουμε αρχεία, πληροφορίες ή άλλα περιεχόμενα της Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του Συμφωνητικού.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να τηρήσετε απέναντι σε εμάς, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και νομικούς εκπροσώπους μας κάθε οικονομική υποχρέωση σε περίπτωση ζημίας, αποζημίωσης και δαπάνης, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών εξόδων, σε περίπτωση παραβίασης του Συμφωνητικού ή της χρήσης της Ιστοσελίδας.

Αποποίηση Ευθύνης

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ”, “ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”. ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΙΤΛΟΥ Η ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Η ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ INSIDERSIQ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΕΝΑ, ΛΑΘΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η΄ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,  Η ΑΡΝΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η΄ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Η΄ΓΡΑΠΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η΄ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.

Περιορισμοί

Αποποιούμαστε κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε ζημιά που προκαλείται από ιούς που περιέχονται στο ηλεκτρονικό αρχείο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για κανενός τύπου ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης της ιστοσελίδας.

Καμία δέσμευση

Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα δεν εκφράζουν απαραιτήτως τις απόψεις του insidersIQ , και οι προτάσεις ή συμβουλές που περιέχονται σε αυτήν δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται ως επαγγελματική συμβουλή. Είστε υπεύθυνοι για την εξακρίβωση των πληροφοριών που δίδονται μέσω της ιστοσελίδας πριν να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια βασιζόμενοι σε αυτές.

Εξωτερικοί Ιστότοποι (Third-Party)

Θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους κανόνες, όρους και προϋποθέσεις, τις πολιτικές (συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής προστασίας δεδομένων) και τις λειτουργικές διαδικασίες των εξωτερικών ιστότοπων, όταν θα συνδέεστε σε αυτούς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή τις απόψεις που εκφράζονται σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν έχουμε καμία ευθύνη εξακρίβωσης των στοιχείων που παρουσιάζονται σε αυτές. Η συμπερίληψη συνδέσμου στη σελίδα μας δεν αποτελεί έγκριση ούτε υποστήριξη του συνδεδεμένου ιστότοπου από πλευράς μας. Το insidersIQ και οι εξωτερικοί ιστότοποι είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους και καμία πλευρά δεν έχει την άδεια να προβεί σε παρουσιάσεις ή δεσμεύσεις εκ μέρους της άλλης. Αν αποφασίσετε να αφήσετε την ιστοσελίδα μας και να συνδεθείτε σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους, το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Αναπαραγωγή ύλης

Το insidersIQ περιέχει ύλη για την οποία διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτή η ύλη περιλαμβάνει καθημερινά άρθρα, συνεντεύξεις και κριτικές που σχετίζονται με την οικονομία, τις επενδύσεις, το επιχειρείν, το χρήμα,  κλπ. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται αυστηρά εκτός εάν συμφωνεί με τους όρους του Copyright, που αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Η ιστοσελίδα μας κάνει αναφορά σε όλα τα εμπορικά σήματα (trade marks) που αναπαράγονται σε αυτήν στα οποία δεν έχουμε δικαιώματα. Η αυθαίρετη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να προκαλέσει αξίωση αποζημιώσεων και/ή να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα. Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) που οδηγούν σε άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για να έχετε πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνουν ότι υποστηρίζουμε την εκάστοτε ιστοσελίδα, ούτε φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων.

Υποβολές

Όλες οι προτάσεις, ιδέες, σημειώσεις και άλλες πληροφορίες τις οποίες αποστέλλετε σε εμάς (συλλογικά, “Υποβολές”) θα χρησιμοποιούνται από εμάς επ’ αόριστον και/ή με οποιαδήποτε λεπτομερή και συγκεκριμένη συμφωνία και δεν θα υπόκεινται σε καμία υποχρέωση εχεμύθειας από πλευράς μας. Θα έχουμε το δικαίωμα απεριόριστης χρήσης των Υποβολών για οποιονδήποτε σκοπό, εκτός εάν υπάρχει διαφορετική διευκρίνηση σε οποιαδήποτε άλλη συμφωνία, χωρίς καμία αποζημίωση στον πάροχο των Υποβολών. Τέτοιου τύπου χρήση δεν θα παραβιάζει κανένα πνευματικό δικαίωμα.

Απαγόρευση χρήσης

Συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα:

 • αφαιρώντας με οποιονδήποτε τρόπο τις προειδοποιήσεις που αφορούν το Copyright και τα Trade Marks από οποιοδήποτε αντίγραφο οποιασδήποτε ύλης που έχει δημοσιευθεί σύμφωνα με αυτούς τους όρους
 • με σκοπό τη διάδοση αυθαίρετης διαφήμισης, προωθητικού υλικού, “junk mail”, “spam”, “chain letters”, “πυραμίδες” (“pyramid schemes”), κ.α.
 • με σκοπό τη διάδοση υλικού που περιέχει ιούς λογισμικού ή άλλων τύπων κώδικες, προγράμματα ή αρχεία σχεδιασμένα για να διακόψουν, βλάψουν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού, λειτουργικού ή εξοπλισμού υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών
 • με οποιονδήποτε τρόπο ο οποίος θα παραβίαζε τα δικαιώματα των εξωτερικών ιστότοπων (third party) ή ο οποίος θα δυσφημούσε το insidersIQ

Περιεχόμενο Υποβεβλημένο από τον Χρήστη

Με την υποβολή οποιουδήποτε κειμένου ή οπτικοακουστικού περιεχομένου στην ιστοσελίδα μας από πλευράς σας, αποδέχεστε ότι τηρούμε επ’ αόριστον το δικαίωμα απεριόριστης χρήσης του και /ή σύμφωνα με κάθε λεπτομερή συγκεκριμένη συμφωνία σε όλον τον κόσμο, σε όλα τα γνωστά μέσα και για κάθε σκοπό έχουμε δικαίωμα να το κοινοποιήσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας. Κάθε ύλη πρέπει να συμφωνεί με τους κανόνες που καθορίζονται παρακάτω. Σε περίπτωση που σας ζητηθεί από εμάς να επιβεβαιώσετε τα δικαιώματα που καθορίζονται σε αυτήν την παράγραφο, οφείλετε να συνεργαστείτε. Συμφωνείτε να μας παραχωρήσετε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τα κείμενα και το οπτικοακουστικό υλικό που υποβάλετε στην ιστοσελίδα μας για μελλοντική δημοσίευση σε οποιαδήποτε έντυπη έκδοση της επιλογής μας και /για οποιοδήποτε project, με τη χρήση οποιουδήποτε μέσου ή σε οποιονδήποτε χώρο εκδηλώσεων, διατηρώντας από την πλευρά σας τα δικά σας copyright δικαιώματα για τη δουλειά σας. Συμφωνείτε, επίσης, να μην προχωρήσετε σε οικονομική απαίτηση μετά από τέτοια χρήση από πλευράς μας, εκτός από τη συμφωνηθείσα που θα φαίνεται στο συμφωνητικό άδειας αν έχει υπάρξει τέτοια μεταξύ εμάς και εσάς.

Κανονισμοί Αποδεκτής Χρήσης

Οι Απαντήσεις Αναγνωστών και όλα τα πεδία της ιστοσελίδας μας στα οποία έχετε τη δυνατότητα να κοινοποιήσετε υλικό παρέχονται αποκλειστικά για την ανταλλαγή νομίμων, σχετικών και κατάλληλων πληροφοριών, απόψεων και περιεχομένου. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση της ιστοσελίδας για αναρτήσεις που δεν συμφωνούν με τους δηλωθέντες κανονισμούς. Η χρήση της ιστοσελίδας μας, γενικά, υπόκειται στους ακόλουθους κανονισμούς, τους οποίους αποδέχεστε με τη χρήση της.

 • Δεν επιτρέπεται η χρήση αισχρής ή προσβλητικής γλώσσας
 • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση υλικού το οποίο μπορεί να θεωρηθεί συκοφαντικό ή υβριστικό, ή το οποίο μπορεί να επικροτήσει ή να ενθαρρύνει κακοποίηση, εξύβριση, διάκριση ή απέχθεια
 • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση υλικού το οποίο διακυβεύει την ασφάλεια ή τα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε πέραν εσάς του ιδίου
 • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση παντός τύπου υλικού το οποίο μπορεί να ενθαρρύνει εγκληματική συμπεριφορά ή το οποίο μπορεί να προκαλέσει αστική ευθύνη ή να θεωρηθεί παράνομο
 • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση υλικού το οποίο δεν ανήκει σε εσάς τον ίδιο, εκτός εάν έχει προηγηθεί γραπτή άδεια του κατόχου. Σε περίπτωση που το περιεχόμενο της ανάρτησης, των σχολίων και κριτικών σας προέρχεται από άλλη ιστοσελίδα ή blog, πέραν του Globalist, υποχρεούστε να μας παρέχετε τον σύνδεσμο (link) της πηγής. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε την ανάρτηση /σχόλιο /ιστορία σας, σε περίπτωση που δεν αποστείλετε τον σύνδεσμο (link) της πηγής, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Διαγραφή Περιεχομένου

Δεν θα βλέπουμε, ούτε θα επεξεργαζόμαστε οποιοδήποτε θέμα εσείς κοινοποιείτε στα forums και στην ιστοσελίδα γενικότερα, κι επομένως δεν θα θεωρούμαστε υπεύθυνοι για την ανάρτησή σας, εκτός εάν έχουμε ενημερωθεί συγκεκριμένα για τη φύση του περιεχομένου της. Εμείς, και όσοι άλλοι έχουμε ορίσει, διατηρούμε το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αρνηθούμε ή να αφαιρέσουμε κατά την κρίση μας οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτάται στην ιστοσελίδα μας και στα forums, χωρίς να απαιτείται η αιτιολόγηση από πλευράς μας.

 • Δεν επιτρέπεται να αναρτάτε στην ιστοσελίδα μας υλικό το οποίο επιτρέπει, ενεργοποιεί ή ενθαρρύνει τη διάδοση junk mail ή chain letters
 • Με την ανάρτηση κάθε υλικού στην ιστοσελίδα μας από πλευράς σας, αυτόματα παραχωρείτε στο insidersIQ το απεριόριστο δικαίωμα να χρησιμοποιεί, αναπαράγει, μεταφράζει και διανέμει το εν λόγω υλικό, και να προχωρά σε καθολική ή μερική δημοσίευσή του
 • Ενώ δεν ελέγχουμε τις υποβολές στα οnline forums μας, έχουμε το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση), κατά τη δική μας κρίση, να προχωράμε σε καθολική ή μερική δημοσίευση, κριτική, αφαίρεση ή διαγραφή υλικού που έχει υποβληθεί στα online forums
 • To Globalist δεν φέρει ευθύνη για δηλώσεις, υλικό ή άλλες υποβολές που έχουν γίνει στα online forums από εσάς ή από εξωτερικούς ιστότοπους, ή για πιθανή απώλεια ή ζημία η οποία έχει προκληθεί από δική σας παράβαση των Όρων Επιτρεπτής Χρήσης

Αντιρρήσεις για το Περιεχόμενο

Εάν έχετε αντίρρηση για τη δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που υπάρχει στα online forums μας (ή οπουδήποτε στην ιστοσελίδα), παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε αποστέλλοντας ένα ευπρεπώς διατυπωμένο e-mail στο insidersiq @ gmail.com και θα ενεργήσουμε ανάλογα

Όροι Ανταγωνισμού

Τα εμπορικά σήματα (trade marks) που βρίσκονται στην ιστοσελίδα είναι πλήρως προστατευμένα από το Νόμο περί Εμπορικών Σημάτων

Διαχωρισιμότητα

Σε περίπτωση κατά την οποία ένας από τους όρους που αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης θεωρηθεί άκυρος ή ανεφάρμοστος, οι λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις παραμένουν έγκυροι και εφαρμόσιμοι

Τροποποίηση των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης

Το insidersIQ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης κατά την κρίση του. Τέτοιου τύπου τροποποιήσεις τίθενται σε ισχύ κατά την ανάρτηση των τροποποιημένων Όρων και Προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Με η συνέχιση χρήσης της ιστοσελίδας, αυτόματα αποδέχεστε τις τροποποιήσεις

Προσωπικά Δεδομένα

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς (π.χ. λογαριασμός e-mail) για συγκεκριμένους λόγους (π.χ. εγγραφή στην ιστοσελίδα) θα προστατεύονται και δεν θα παραχωρούνται σε εξωτερικούς ιστότοπους (third-party websites), σύμφωνα με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Γυμνό

Σε περίπτωση ανάρτησης κάποιου έργου τέχνης το οποίο εμπεριέχει γυμνό υλικό, δηλαδή γυμνά μέρη του ανθρώπινου σώματος (π.χ. γλυπτά /πίνακες ζωγραφικής), συνιστούμε να κάνετε χρήση του γονικού ελέγχου. Το insidersIQ δεν θα απορρίπτει την παρουσίαση τέτοιων έργων τέχνης, καθώς το γυμνό μπορεί να έχει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, εκτός εάν συντρέχει άλλος λόγος.

Το Insider's IQ χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την πλοήγησή σας.