Εισαγωγή στη χρηματιστηριακή αγορά της Ν.Υ για τη Thenablers Inc.

Έγκριση εισαγωγής στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο πέτυχε η εταιρία Thenablers Inc. μετά από έναν χρόνο αναμονής, και σε λίγες ημέρες θα διαπραγματεύεται στην χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης (US OTCQB) με το σύμβολο TNBL.

Όπως δήλωσε ο συν-ιδρυτής της εταιρίας και CEO της In4Capital, Λευτέρης Κοντός, “ήταν ένα ταξίδι πολύ απαιτητικό, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.”

 

Η Thenablers Inc. ασχολείται κυρίως με τη διεθνή ανάπτυξη καινοτόμων εταιριών με εξωστρέφεια, διευκολύνοντας με στρατηγικές μεθόδους την εισαγωγή τους σε νέες αγορές. Η αποστολή της εταιρίας, όμως, δεν σταματά εκεί. “Θα χαρούμε να ακούσουμε για περιπτώσεις συνεργασίας και ανάπτυξης, μιας και στο πλάνο μας βρίσκονται εξαγορές εταιριών (μερικές ή ολικές) πέραν του βασικού αντικειμένου μας που είναι η διεθνής ανάπτυξη εταιριών,” αναφέρει ο κ. Κοντός.

Επί του παρόντος, πραγματοποιείται η διαδικασία ηλεκτρονικοποίησης των μετοχών (DTC Eligibility) με την εταιρία Glendale Securities (CA) και πολύ σύντομα η μετοχή θα είναι διαπραγματεύσιμη σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες (όπως εδώ).

Αρωγοί στην προσπάθεια της εταιρίας αποτέλεσαν οι 46 επενδυτές/ μέτοχοι που πίστεψαν στο όραμά της και στο δύσκολο έργο της. “Ήταν ένα ταξίδι πολύ απαιτητικό σε γνώση και δέσμευση, και μία ομαδική δουλειά με τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δικηγόρων, λογιστών, auditors, transfer agents και market makers, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει,” καταλήγει ο κ. Κοντός.

Exit mobile version