Την ολλανδική Revue, εξαγόρασε η Twitter – Τι σχεδιάζει

H Twitter εξαγόρασε την εταιρεία παραγωγής newsletter Revue, έναντι αντιτίμου το οποίο δεν έγινε γνωστό, προκειμένου να αναπτύξει τη δραστηριότητά της και να δώσει στους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης νέους τρόπους να προωθήσουν τη δουλειά τους.

Η υπηρεσία που παρέχει η Revue, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να διαχειρίζονται τη δημοσίευση και τις συνδρομές του σε newsletter, θα συνεχίσει να υφίσταται αυτόνομα εντός της Twitter, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία και αναμεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

H Twitter θα καταργήσει ορισμένα από τα τέλη για τη χρήση της υπηρεσίας προκειμένου να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να δημιουργούν newsletters, ενώ θα λαμβάνει ποσοστό 5% επί των συνδρομών που συλλέγει η Revue.

Μέρος της έλξης που άσκησε η Revue στην Twitter είναι η δυνατότητα που της δίνει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της πέραν της διαφήμισης, η οποία αποφέρει το 85% των ετήσιων εσόδων της εταιρείας, δίνοντας στους πλέον δημοφιλείς χρήστες του Twitter τη δυνατότητα να προσπορίζονται εισόδημα, “εξαργυρώνοντας” τους πολλούς followers τους.

Η Twitter επιβεβαίωσε ότι εξετάζει διάφορες επιλογές για δική της συνδρομητική υπηρεσία. Η εταιρεία το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε σειρά εξαγορών, κυρίως μικρών startups, προκειμένου να αποκτήσει τις υπηρεσίες του προσωπικού τους.

Η βάση της εξαμελούς ομάδας της Revue είναι η Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

 

insider.gr

Exit mobile version