Dun & Bradstreet: IPO με στόχο τα $1,38 δις

Ο πάροχος δεδομένων για επιχειρήσεις, Dun & Bradstreet, έθεσε τους όρους για την προγραμματισμένη αρχική δημόσια προσφορά της (IPO) και δήλωσε ότι θα πουλήσει $1,25 – $1,38 δισεκατομμύρια σε μετοχές.

Η ανεξάρτητη κοινότητα του Νιου Τζέρσεϊ, Short Hills, προτίθεται να πουλήσει 65,8 εκατομμύρια κοινές μετοχές έναντι $19 – $21 έκαστη. Οι ασφαλιστές θα έχουν την επιλογή να εξαγοράσουν έως και 9,9 εκατομμύρια επιπλέον μετοχές σε διάστημα 30 ημερών.
Η IPO πραγματοποιείται μόλις 16 μήνες μετά την εξαγορά της εταιρίας από έναν επενδυτικό όμιλο με επικεφαλής τις CC Capital, Cannae Holdings, Bilcar και Black Knight. Οικονομικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των ασφαλιστών στην προσφορά είναι, μεταξύ άλλων, οι Goldman Sachs, Bank of America Securities, J.P. Morgan και Barclays.

Θυγατρικές εταιρίες της Cannae Holdings, της Black Knight και της CC Capital σκοπεύουν να επενδύσουν $200,000,000, $100,000,000 και $100,000,000 αντίστοιχα, σε μία ταυτόχρονη τοποθέτηση της κοινής μετοχής της Dun & Bradstreet. Η εν λόγω τοποθέτηση ισούται με το 98,5% τις τιμής IPO.
Στόχος της Dun & Bradstreet είναι να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για εξαγορά προτιμώμενων μετοχών, για αποληρωμή χρεών, κ.α.
Οι μετοχές της εταιρίας θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο DNB.

Exit mobile version