Η In4Capital συνδιοργανωτής του επιτυχημένου Mareport 2023 – Thessaloniki

 

Mε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Mareport 2023 – Thessaloniki στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace την Παρασκευή 2 Ιουνίου το οποίο διοργανώθηκε από την In4Capital και το Institute of Maritime & Economic Studies (IMES).

 

Εκτός των διακεκριμένων ομιλητών των τριών πάνελς την έναρξη των εργασιών πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κα. Βούλα Πατουλίδου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Λιάγγος.

 

Oι 290 και πλέον σύνεδροι από τον χώρο των εξαγωγών, της ναυτιλίας, των logistics και των επενδυτικών κεφαλαίων που παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία στο τέλος να παρευρεθούν στο cocktail and snacks networking event στο roof garden του Mediterranean Palace.

 

Ο CEO της In4Capital.com κ. Λευτέρης Κοντός ανέφερε: «με μεγάλη ικανοποίηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Mareport 2023 – Thessaloniki, είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε σε επαφή και δικτύωση ανθρώπους της ναυτιλίας, των εξαγωγών, της τεχνολογίας και των logistics με decision makers της αγοράς και των επενδυτικών κεφαλαίων, ακούσαμε πολύτιμες πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον της αγοράς και πως θα εκτυλιχθούν τα επιχειρηματικά και επενδυτικά δρώμενα στους τομείς αυτούς στο άμεσο μέλλον, χαιρόμαστε που η In4Capital γίνεται άλλη μια φορά η αφορμή για να εκκινήσουν συνεργασίες και deals μεταξύ των συμμετεχόντων»

 

Στο συνέδριο υπήρχε η υποστήριξη 24 χορηγών που βοήθησαν να έρθει εις πέρας ενα τέτοιο εγχείρημα.

 

Exit mobile version