Friday, September 4, 2026
Insider's IQ
NEWSLETTER
No Result
View All Result
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Insider's IQ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
No Result
View All Result
Insider's IQ
No Result
View All Result

Το PYLON Hybrid της Epsilon SingularLogic εμπιστεύεται ο Όμιλος εταιριών ΒΕΡΟΥΚΑΣ

in DONTMISS, TOPNEWS, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
0
Το PYLON Hybrid της Epsilon SingularLogic εμπιστεύεται ο Όμιλος εταιριών ΒΕΡΟΥΚΑΣ

Ο Όμιλος εταιριών ΒΕΡΟΥΚΑΣ και η BAZAAR A.E.,, μέλος του Ομίλου, επέλεξαν το PYLON Hybrid της Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, μετά από πολύμηνη και ιδιαίτερα ενδελεχή αξιολόγηση σε ελληνικά και διεθνή ολοκληρωμένα συστήματα, στο πλαίσιο αναζήτησης μιας ολοκληρωμένης λύσης ERP-HRMS-CRM-WMS-ECOMMERCE και Ηλεκτρονικής τιμολόγησης, που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των εταιριών και διευθύνσεων του Ομίλου, προσφέροντάς τους διατμηματική επικοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το έργο βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει να παραδίδονται λειτουργικότητες των παρακάτω συστημάτων:

PYLON ERP – CRM – SFA Hybrid για την κάλυψη των αναγκών της εμπορικής & οικονομικής διεύθυνσης και την παρακολούθηση & επικοινωνία με πελάτες-προμηθευτές, καθώς και για την παραγγελιοληψία στο πεδίο, μέσω mobile συσκευών.

PYLON SCM Hybrid για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών αποθήκευσης και διανομής
DIGITAL4U ECOMMERCE, μέσω διασύνδεσης του PYLON Hybrid με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

EPSILON DIGITAL, για την ηλεκτρονική τιμολόγηση του Ομίλου, μέσω πιστοποιημένου παρόχου.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το σύστημα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, PYLON HRM έχει ήδη τεθεί με επιτυχία σε παραγωγική λειτουργία.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Χρήστος Σαπουντζόγλου, CIO του Ομίλου ΒΕΡΟΥΚΑΣ δήλωσε: «Με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των συστημάτων πληροφορικής του Ομίλου μας, αξιολογήσαμε το σύνολο, σχεδόν, των μεγάλων Software Houses στην Ελλάδα. Σημαντικό κριτήριο αποτελούσε από την πρώτη στιγμή η ολοκληρωμένη διαχείριση των αποθηκών μας, θέμα μείζονος σημασίας για τη δική μας δραστηριότητα. Είμαστε βέβαιοι πως το PYLON Hybrid της Epsilon SingularLogic, με ανταγωνιστικότερα πλεονεκτήματά του την τεχνολογία Hybrid, το end-to-end, integrated περιβάλλον και τη λειτουργικότητα WMS, συγκροτεί τη λύση που ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες μας τις ανάγκες».

Με την πλατφόρμα PYLON Hybrid, ο Όμιλος ΒΕΡΟΥΚΑΣ προσδοκά σημαντικά οφέλη, όπως: Υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου Supply Chain Management συστήματος, με λειτουργικότητες που καλύπτουν τόσο τη διαχείριση εμπορευμάτων της κεντρικής αποθήκης και των περιφερειακών αποθηκών (παραλαβές, αποθέσεις, διακινήσεις, κλπ) αλλά και την υποστήριξη διαδικασιών logistics για τρίτους (3PL). Η λειτουργικότητα δεν απαιτεί διαχωρισμό βάσεων δεδομένων και επιπλέον interfaces, παρέχοντας έτσι real time διαχείριση και πληροφόρηση.

Απρόσκοπτη λειτουργία σε πολύπλοκα για τον οργανισμό κυκλώματα, όπως σύνθετες συμφωνίες με προμηθευτές, πολλαπλές εμπορικές πολιτικές, κανόνες αναπαραγγελιών για την ανατροφοδοσία των καταστημάτων, κ.α.

Διασύνδεση και ολοκλήρωση των μονάδων και τμημάτων του οργανισμού για την προώθηση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας, μέσω του ενοποιημένου περιβάλλοντος, που προσφέρει το νέο σύστημα.

Πλήρη αξιοποίηση της επιχειρησιακής πληροφορίας με ενσωματωμένο MIS που θα οδηγεί στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Βελτιστοποίηση του βαθμού αυτοματοποίησης των διαδικασιών συνολικά στον οργανισμό, οδηγώντας στην εξάλειψη σφαλμάτων και στη μείωση του διαχειριστικού χρόνου.

Επιβεβαιώνοντας τα ανωτέρω, ο κ. Σπύρος Πετσάλης, CFO του Ομίλου ΒΕΡΟΥΚΑΣ, δήλωσε: «Βασικά κριτήρια της επιλογής μας ήταν η πληρότητα και επεκτασιμότητα της λύσης. Εξίσου σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε και το γεγονός ότι ο Όμιλος EPSILON NET είναι ο μεγαλύτερος και πλέον αναπτυσσόμενος Όμιλος Πληροφορικής στην Ελλάδα, κάτι που μας δίνει τη σιγουριά μιας μακροχρόνιας συνεργασίας μέσω της συνεχούς αναβάθμισης των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, που μας παρέχει».

Πηγή: startupper.gr

Share2Tweet1Share

FOLLOW INSIDER'S IQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Lucky A.T.M.»: Στο σφυρί ξανά την Τετάρτη 27/7 το σκάφος του Καλογρίτσα (pics)

    «Lucky A.T.M.»: Στο σφυρί ξανά την Τετάρτη 27/7 το σκάφος του Καλογρίτσα (pics)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Νέο deal στην πληροφορική: Η SOFTONE εξαγόρασε την cosmoONE

    11 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Ελλάκτωρ: Τέλος στις διαπραγματεύσεις με Wade Adams και Adamas Group

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Έπεσαν οι υπογραφές για το luxury Mykonos Project των Αράβων

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Ναυτιλία: Πράσινος «οδικός χάρτης» για έσοδα 3,7 τρισ. δολαρίων

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
To insidersiq.gr είναι πηγή επιχειρηματικής και επενδυτικής αρθρογραφίας και ειδήσεων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ένα εργαλείο ανάπτυξης, ενημέρωσης και στρατηγικής για όσους το χρησιμοποιούν.

Follow us

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΑ

Η σουηδική νεοφυής επιχείρηση Exeger εξασφαλίζει δάνειο 35 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για τις αυτοφορτιζόμενες κυψέλες Powerfoyle

Η σουηδική νεοφυής επιχείρηση Exeger εξασφαλίζει δάνειο 35 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για τις αυτοφορτιζόμενες κυψέλες Powerfoyle

December 19, 2023
Eurostat: Μεγαλύτερη τελικά η πτώση του πληθωρισμού στην Ελλάδα – Στο 2,4% στην Ευρωζώνη τον Νοέμβριο

Eurostat: Μεγαλύτερη τελικά η πτώση του πληθωρισμού στην Ελλάδα – Στο 2,4% στην Ευρωζώνη τον Νοέμβριο

December 19, 2023
Βonus 10 εκατ. ευρώ στους μετόχους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Βonus 10 εκατ. ευρώ στους μετόχους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

December 19, 2023
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δ. Αθηναίων – Στα 180,55 εκατ. ευρώ το επενδυτικό πρόγραμμα του 2024

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δ. Αθηναίων – Στα 180,55 εκατ. ευρώ το επενδυτικό πρόγραμμα του 2024

December 19, 2023
Η κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα μουδιάζει τις αγορές – Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο – Δίνει «σήμα» το πετρέλαιο

Η κρίση στην Ερυθρά Θάλασσα μουδιάζει τις αγορές – Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο – Δίνει «σήμα» το πετρέλαιο

December 19, 2023

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΗΝΑ

  • ΔΕΗ, Μυτιληναίος, ΗΡΩΝ, Elpedison και NRG θα μοιραστούν τους 135.000 πελάτες της καθολικής υπηρεσίας

    ΔΕΗ, Μυτιληναίος, ΗΡΩΝ, Elpedison και NRG θα μοιραστούν τους 135.000 πελάτες της καθολικής υπηρεσίας

    14 shares
    Share 6 Tweet 4
  • ΟΟΣΑ: Μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των μισθών στην Ελλάδα το 2020

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Αγόρασε τώρα, πλήρωσε μετά: Η Scalapay φέρνει την επανάσταση στις πληρωμές

    194 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Η ΕΕ ίσως γλυτώσει την ύφεση – όχι όμως και η Βρετανία

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

© 2020 Insider΄s IQ - Premium CMS Design by #BrandUp.

No Result
View All Result
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

© 2020 Insider΄s IQ - Premium CMS Design by #BrandUp.

Το Insider's IQ χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την πλοήγησή σας. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ