Vistas Media: Εξαγορές και παραγωγή ινδικών ταινιών με $100 εκατομμύρια στο ταμείο της

Αφού συγκέντρωσε $100 εκατομμύρια μέσω μίας SPAC καταχωρημένης στο Nasdaq, η Vista Media Capital Pte Ltd (VMC) ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου της για την εξαγορά και την παραγωγή ινδικών ταινιών.

Η εταιρία, η οποία έχει έδρα στη Σιγκαπούρη, είναι ήδη επενδύτρια και παραγωγός/συμπαραγωγός σε 18 ταινίες στα Χίντι, Ταμίλ και Μαράθι και σκοπεύει να προσθέσει στο portfolio της τα Μπενγκάλι και Παντζάμπι.

Μεταξύ των πλάνων της εταιρίας είναι και η εξαγορά μίας αμερικάνικης, ευρωπαϊκής ή ινδικής εταιρίας media & entertainment, η οποία θα συγχωνευθεί με την καταχωρημένη στο Nasdaq Vistas Media Acquisition Company (VMAC) για να ενισχύσει την ανάπτυξή της.

Σε συνέντευξή του, ο Group CEO της VMC, Abhayanand Singh, δήλωσε ότι “το όραμά μας είναι να αναπτύξουμε μία εταιρία με new-age περιεχόμενο που θα φέρει επανάσταση σε διάφορους τομείς της αγοράς, όπως στην παραγωγή, στη διανομή, στην αγορά του κινηματογράφου, στα βραβεία, κλπ. Η Ινδία είναι η μεγαλύτερη αγορά ταινιών στον κόσμο και θα παραμείνει στο επίκεντρό μας. Θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε κανάλια διανομής των ινδικών ταινιών και σε άλλες αγορές.”

Exit mobile version