Η MentorShow συγκεντρώνει 15 εκατ. ευρώ για την online πλατφόρμα της για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων

Η εκπαίδευση είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος χώρος και χάρη στην τεχνολογία γίνεται πλέον όλο και πιο προσιτή. Στον σύγχρονο κόσμο, ο τρόπος ζωής αλλάζει και όλο και περισσότερο αναζητούμε τρόπους να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες, να δοκιμάσουμε νέα χόμπι και να μάθουμε νέα πράγματα. Η ψηφιακή τεχνολογία τα καθιστά όλα αυτά δυνατά και πιο προσιτά.

 

Η MentorShow με έδρα το Παρίσι ξεκίνησε το 2020 από τον Mathieu Moreno και τον Léo Dubert για να διαμορφώσει ένα νέο μέλλον ψηφιακής μάθησης και κατάρτισης. Η νεοφυής επιχείρηση μόλις εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση για να επεκταθεί.

 

Λεπτομέρειες χρηματοδότησης

 

Η MentorShow είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης και κατάρτισης. Προσφέρει μαθήματα βίντεο που δημιουργούνται και φιλοξενούνται από διάσημους και καταξιωμένους επαγγελματίες – όπως οι Karim Benzema, Boris Cyrulnik, Pierre Gagnaire, Christophe André, Pierre Hermé, Frédéric Mazzella και Marc Lévy.

 

Léo Dubert: “Για πολλούς, η μάθηση δεν είναι ευχαρίστηση. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη δεξιοτήτων πρέπει να είναι τόσο συναρπαστική όσο και η παρακολούθηση μιας καλής παράστασης. Γιατί επιφυλάσσουμε κάμερες υψηλής ευκρίνειας και διασημότητες για περιεχόμενο που μας διασκεδάζει και όχι για περιεχόμενο που μας καταφέρνει; Στη MentorShow θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο τρόπο μάθησης, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της κοινότητας, του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας, ώστε η επιλογή να επενδύσετε στον εαυτό σας να γίνει προφανής”.

 

Η νεοσύστατη επιχείρηση στοχεύει να ενθαρρύνει ένα μέλλον αυτόνομης μάθησης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια θέματα τους ενδιαφέρουν περισσότερο και τις ώρες που τους εξυπηρετούν καλύτερα για να μάθουν και να αναπτύξουν τις επαγγελματικές και ανθρώπινες δεξιότητές τους. Η πλατφόρμα αξιοποιεί το edutainment για να κάνει τη μάθηση όσο το δυνατόν πιο ελκυστική.

 

Από την έναρξή της, η παρισινή εταιρεία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 50 μέντορες. Τα masterclasses καλύπτουν τομείς τόσο διαφορετικούς όσο ο αθλητισμός, η μαγειρική, η διαχείριση, η ευεξία και η ηγεσία και έχουν ήδη προσελκύσει πάνω από 500 χιλιάδες άτομα στη Γαλλία και την Ισπανία.

 

Exit mobile version