Στελέχη της VESTIGOS με έδρα το Ντουμπάι, στο διοικητικό συμβούλιο της In4Capital

Μια νέα συνεργασία ανακοινώθηκε πρόσφατα και αφορά την συμμετοχή στελεχών της Vestigos στο διοικητικό συμβούλιο της In4Capital.

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι Νίκος Γεμενετζίδης και Στέλιος Λευθέρης, από την VESTIGOS με έδρα το Ντουμπάι, συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της In4Capital. Τόσο ο Νίκος όσο και ο Στέλιος έχουν πολυετή εμπειρία σε μεγάλες εταιρίες αλλά και startups και κυρίως στην τεχνολογία, την λειτουργία της επιχείρησης την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τη δέουσα επιμέλεια (due diligence) και τις επενδύσεις.

Πιστεύουμε ότι η εξειδίκευσή τους θα ενισχύσει τις ικανότητες της Ιn4Capital, θα επεκτείνει την παρουσία μας στη MENA (Middle East and North Africa) και θα δημιουργήσει επιπλέον συνεργίες και συνεργασίες. Επίσης, θα διευκολύνουν την επαφή επενδυτών με τα μέλη μας και τις ανάγκες αύξησης κεφαλαίου τους, μέσω παρουσιάσεων και εκδηλώσεων/ roadshows που θα διοργανωθούν εκεί. “

Λευτέρης Κοντός In4Capital

 

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ιn4Capital, ένα παγκόσμιο επαγγελματικό δίκτυο που συγκεντρώνει νεοσύστατες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, παρόχους υπηρεσιών και επενδυτές χρησιμοποιώντας έξυπνους αλγόριθμους και τεχνολογίες AI.”

Νίκος Γεμενετζίδης VESTIGOS

 

Σχετικά με την In4Capital (in4capital.com)

Η πλατφόρμα Ιn4Capital απαριθμεί περισσότερους από 12.000 επενδυτές με τα αναλυτικά στοιχεία τους που καθημερινά ανανεώνονται όπως και τα κριτήρια πάνω στα οποία επενδύουν  και είναι ένας συνδυασμός social network και matchmaking εργαλείων για startups εταιρείες και παρόχους υπηρεσιών. Η ομάδα VESTIGOS θα αξιοποιήσει τη δύναμη του Ιn4Capital, θα παρέχει συμβουλές για ευκαιρίες και θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αντιστοίχισης (AI matching) για να παρέχει προηγμένες και προσαρμοσμένες υπηρεσίες στους επιχειρηματίες και τους επενδυτές της MENA (Middle East and North Africa).

Σχετικά με τους VESTIGOS  (vestigos.com)

Οι VESTIGOS προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη αναγκών startups/νεοσύστατων εταιριών, όπως επικύρωση της επιχειρηματικής τους ιδέας, διεξαγωγή δέουσας επιμέλειας, εντοπισμός κενών και ευκαιριών ανάπτυξης στα σχέδια τους. Βοηθάμε να καθοριστεί μια ευέλικτη και λιτή επιχειρησιακή προσέγγιση για την επίτευξη ταχύτερων αποτελεσμάτων με ελαχιστοποιημένο κόστος, να δημιουργηθεί MVP (minimum viable product) με καλές δυνατότητες επιτυχίας,  οδηγώντας στη δημιουργία ενός state-of-the-art επιχειρηματικού σχεδίου που ενισχύει πολλαπλάσια τις πιθανότητες του startup να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη χρηματοδότηση των επενδυτών.

Exit mobile version