Η Accenture ολοκληρώνει την εξαγορά της PML Systems

Η Accenture ολοκλήρωσε την εξαγορά της PLM Systems. Αν και η συμφωνία είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Μάιο, οι όροι της δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Η PML Systems ιδρύθηκε το 1996 και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη συστημάτων δεδομένων για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται αρκετές ιταλικές και διεθνείς εταιρίες αυτοκινήτων, βιομηχανικών εξοπλισμών, αεροναυπηγικής, άμυνας και μόδας.
Πρόκειται για την τέταρτη εξαγορά παρόχου ψηφιακών λύσεων εκ μέρους της Accenture – μετά την Callisto Integration, την Silveo και την Enterprise System Partners – και αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας. Αποσκοπώντας στην ενίσχυση του δικτύου της Industry X.0, η Accenture έχει εξαγοράσει πρόσφατα και τις ESR Labs, VanBerlo και Nytec.
Μέσω του Industry X.0, η Accenture βοηθάει επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες για να αναδιαμορφώσουν τις βασικές λειτουργίες τους και να δημιουργήσουν νέες πηγές εισοδήματος και καινούρια επιχειρηματικά μοντέλα. Το δίκτυο προσφέρει υποστήριξη για κάθε πλευρά της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού δυναμικού, της εμπειρίας πελάτη, της διαδικασίας Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D), κλπ.

Exit mobile version