Η Boqii Holding ετοιμάζει IPO $77 εκατομμυρίων

Η Boqii Holding Limited (BQ) προετοίμασε έγγραφο πώλησης των American Depositary Shares της (ADS) μέσω IPO που έχει ως στόχο τα $77 εκατομμύρια. Η εταιρία έχει έδρα στη Σαγκάη και λειτουργεί ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πώλησης προϊόντων για ιδιοκτήτες κατοικίδων – ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα καταναλωτών στην Κίνα.

Η Boqii έχει αναπτύξει πωλησιακές σχέσεις με πάνω από 410 brands προϊόντων για κατοικίδια, pet shops και κτηνιατρεία. Μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον $320 εκατομμύρια από επενδυτές, μεταξύ των οποίων η Merchant Tycoon, η CMB, η GS Investment, η CW PETS, η Apsaras Legend και η Raumier Limited.

Κατά τα λεγόμενα της εταιρίας, από άποψη εισοδήματος είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα της Κίνας με εστίαση στα κατοικίδια. Στις 31/12/2019 είχε περίπου 23 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και έναν μέσο όρο 3,5 εκατομμυρίων μηνιαίων ενεργών χρηστών.

Η BQ έρχεται σε επαφή με πιθανούς χρήστες μέσω “αγορών, περιεχομένου, social media και φυσικά events, κινητοποιώντας την επικοινωνία με τρόπους που τα συμβατικά καταστήματα δεν μπορούν”.

Σύμφωνα με μία έρευνα αγοράς που διεξήχθη το 2019 από την Frost & Sullivan, η αξία της κινέζικης αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών για κατοικίδια αναμένεται να φτάσει στα RMB472 δις μέχρι το 2023.

Exit mobile version