Η Demodesk συγκεντρώνει $8,000,000 από επενδυτικό γύρο

Η Demodesk, μία γερμανική startup με έδρα στο Μόναχο που παρέχει μία πλατφόρμα cloud-based διαμοιρασμού οθόνης, συγκέντρωσε $8 εκατομμύρια μέσω χρηματοδότησης.

Ο επενδυτικός γύρος αύξησε το συνολικό συγκεντρωθέν κεφάλαιο στα $10,3 εκατομμύρια, και είχε ως επικεφαλής την Balderton Capital με τη συμμετοχή της Target Global και της Funders Club. Η εταιρία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας της, για επέκταση των λειτουργιών της και για πρόσληψη νέων ταλέντων.

Η Demodesk έχει αναπτύξει ένα έξυπνο online meeting tool για ομάδες εσωτερικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο παρέχει αυτοματοποίηση προγραμματισμών και καταγραφής CRM και πρόσβαση σε analytics. Το εργαλείο προσφέρει μία web-based virtual οθόνη, η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη από το τοπικό desktop του παρουσιαστή. Λειτουργεί σε κάθε συσκευή, χωρίς καθυστερήσεις, και δεν απαιτεί καθόλου downloads ή συχνές αναβαθμίσεις λογισμικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο online meeting μπορούν να αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα ή το λογισμικό που προβάλλεται σε αυτήν την virtual οθόνη, ακριβώς σαν να προβαλλόταν στη δική τους οθόνη. Για τις ομάδες πωλήσεων, η Demodesk φορτώνει αυτόματα τα σωστά slides και websites πριν από το meeting, παρέχει real-time απλή καθοδήγηση μαζί με βιβλία στρατηγικής – όλα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθούν τους αντιπροσώπους πωλήσεων να είναι όσο πιο αποδοτικοί γίνεται. Για τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών, το εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους αντιπροσώπους να δουλεύουν συλλογικά με τους πελάτες μέσω κοινής χρήσης του mouse και του πληκτρολογίου.

Η Demodesk έχει πάνω από 150 πελάτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Treatwell, Personio και Forto. Η εταιρία ήταν μέλος της ομάδας Y Combinator Winter 2019 και μεταξύ των προηγούμενων επενδυτών της συγκαταλέγονται οι GFC, FundersClub, Kleiner Perkins και αρκετοί angel investors.

Exit mobile version