Η Harley-Davidson λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο

Η Harley-Davidson επεκτείνει τις επιχειρήσεις της και διεισδύει στη βιομηχανία των ηλεκτρικών ποδηλάτων με το λανσάρισμα της πρώτης σειράς της την Άνοιξη του 2021. Η νέα εταιρία, η οποία ονομάζεται Serial 1 Cycle Company, ξεκίνησε ως project του κέντρου ανάπτυξης προϊόντων της Harley-Davidson και ιδρύθηκε εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης στα ηλεκτρικά ποδήλατα μετά από την έναρξη της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Harley-Davidson, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων υπερέβαινε τα $15 δις το 2019 και εκτιμάται ότι θα έχει ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης άνω του 6% από το 2020 μέχρι το 2025.

Το νέο brand της Harley-Davidson, Serial 1, λανσάρεται σε μία κρίσιμη στιγμή για την κατασκευάστρια εταιρία μοτοσυκλετών, καθώς οι πωλήσεις των θρυλικών μηχανών της μειώνονται όσο η βάση πελατών της μεγαλώνει σε ηλικία.

Τον Ιούλιο, η Harley-Davidson έκλεισε 700 θέσεις εργασίας από τις παγκόσμιες επιχειρήσεις της ως μέρος ενός πλάνου αναδιάρθρωσης εσωτερικού branding. “Η ίδρυση του Serial 1 επιτρέπει στην Harley-Davidson να παίξει βασικό ρόλο στην επανάσταση που έχουν φέρει τα ηλεκτρικά ποδήλατα στη μεταφορά, και ταυτόχρονα να εστιάσει αποκλειστικά στον πελάτη του ηλεκτρικού ποδηλάτου και να του προσφέρει μία ασύγκριτη οδηγική εμπειρία που θα βασίζεται στην ελευθερία και στην περιπέτεια,” ανέφερε σε δήλωσή του ο brand director της νέας εταιρίας, Aaron Frank.

Exit mobile version