Η INX αναθέτει τη μεγαλύτερη IPO με cryptocurrencies σε μικρή Ισραηλινή ασφαλιστική

Σε μία τροποποίηση του εγγράφου πώλησής της στο Securities and Exchange Commission (SEC), η εταιρία digital assets (cryptocurrencies και security tokens) INX επιβεβαίωσε ότι έχει επιλέξει την low-profile ισραηλινή A-Labs Finance and Advisory για την ασφαλιστική κάλυψη της IPO της.

Η αμοιβή της A-Labs για την ασφάλιση της προσφοράς είναι $500,000 και σε περίπτωση που η IPO λάβει επένδυση άνω των $10 εκατομμυρίων, τότε η ασφαλιστική θα λάβει $500,000 επιπλέον. Αν η IPO πιάσει το hard cap των $117 εκατομμυρίων, η A-Labs θα “φύγει” με $8 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το έγγραφο, η A-Labs έχει τη δυνατότητα προώθησης της πώλησης αποκλειστικά σε επενδυτές εκτός ΗΠΑ.

Αν και δεν είναι η πρώτη IPO που θα δέχεται κρυπτονομίσματα, θα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα – παρ’ ότι η INX μείωσε τον αρχικό στόχο που είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ($130 εκατομμύρια).

Όπως αναφέρεται στο τελευταίο έγγραφο πώλησης, η A-Labs είχε συμφωνήσει να διαχειριστεί την IPO της INX ήδη από τον Σεπτέμβριο 2017 και – έκτοτε – έχει συγκεντρώσει πάνω από το 10% των μετοχών της εταιρίας.

Δεν έχει γίνει ακόμα καμία επιβεβαίωση ως προς την ημερομηνία και τον χώρο διεξαγωγής της IPO.

Exit mobile version