Η N26 ψάχνεται για εξαγορά στην αγορά των Fintech!

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνεται η φημολογία πως η Γερμανική  N26, βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας αρχικής δημόσιας προσφοράς (Initial Public Offering – IPO). Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της N26, Maximilian Tayenthal, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της neobank για την πραγματοποίηση εξαγοράς στον ευρύτερο τομέα των Fintech.

«Έχουμε ξεκινήσει τη σχετική διαδικασία αναζήτησης, ενώ μέχρι ώρας έχουμε ήδη επισημάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που διαθέτουν ισχυρή παρουσία σε συγκεκριμένους τομείς, όπως λ.χ. το trading, το Know Your Customer (KYC) κ.ά. Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείω να ενδιαφερθούμε για έτερες Fintechs ή challenger players που δραστηριοποιούνται ακόμη και στον δικό μας τομέα, οι οποίοι ενδεχομένως να διαθέτουν μια ισχυρή όσο και αναδυόμενη βάση πελατών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Tayenthal,

Στο μεταξύ, η Ν26, η χρηματιστηριακή αξία της οποίας ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εξυπηρετεί περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες, προτίθεται να επεκτείνει την δραστηριοποίησή της και στην αγορά της Βραζιλίας, όπου μόλις προ ημερών κατάφερε να αποκτήσει άδεια τραπεζικής λειτουργίας.

 

startupper.gr

Exit mobile version