7 Ευρωπαϊκές startups που ενισχύουν τη συνδεσιμότητα της ομάδας σας

Τα μέλη των εξ αποστάσεως ομάδων και οι νεοφυείς επιχειρήσεις αυξάνονται παγκοσμίως. Για πολλές εταιρείες, ειδικά για startups λογισμικού και τεχνολογίας, η ύπαρξη μιας ομάδας εξ αποσάσεως έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην ενθάρρυνση μιας θετικής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ενθάρρυνσης της δημιουργικότητας.

 

Η συνδεσιμότητα της ομάδας είναι ένας απαιτητικός αλλά ουσιαστικός παράγοντας για τις επιχειρήσεις και την επιτυχία τους, περισσότερο τώρα που πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας ή πλήρως εξ αποστάσεως. Προκειμένου μια εταιρεία να πετύχει το «όλοι για έναν και ένας για όλους», είναι σημαντικό να είστε συγχρονισμένοι και να έχετε μια καλή επισκόπηση σχετικά με το αντικείμενο στο οποίο εργάζεται κάθε άτομο σε μια δεδομένη στιγμή. Πολλοί ιστότοποι, εφαρμογές και εργαλεία ισχυρίζονται ότι προσφέρουν λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις και τις ομάδες να βελτιώσουν με επιτυχία την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα τους. Όμως, το πραγματικό ερώτημα είναι πώς μπορείτε να βρείτε το σωστό συνδυασμό υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να είστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί σε αυτόν τον πολύ γρήγορο και ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε; Βρείτε παρακάτω 7 Ευρωπαϊκές startups που διαθέτουν εργαλεία για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας της ομάδας σας.

 

Franz: Το να είσαι μέλος διαφορετικών κοινοτήτων απαιτεί συχνά να χρησιμοποιείς διαφορετικές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, κάτι που οδηγεί σε πάρα πολλές ειδοποιήσεις και δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να βεβαιωθείς ότι έχεις πρόσβαση σε όλες. Αυτό προσπαθεί να λύσει η Franz, μια εφαρμογή που συγκεντρώνει όλες τις ειδοποιήσεις σε ένα μέρος για ευκολότερη πρόσβαση και καλύτερη οπτικοποίηση.

 

Hey Space: το HeySpace είναι μια λύση διαχείρισης συνομιλιών και εργασιών για ομάδες. Σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε όλες τις πληροφορίες σε μία πλατφόρμα, δίνοντας στα μέλη της ομάδας τη δυνατότητα να βρίσκουν και να μοιράζονται εύκολα σχετικό περιεχόμενο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενσωματώνεται με τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές εργασίας όπως το Trello, το Ημερολόγιο Google και το Gmail και το επαγγελματικό του πρόγραμμα ξεκινά από 5 €/μήνα/χρήστη.

 

Paymo: Το Paymo είναι ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών και projects που επιτρέπει σε ομάδες, μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται έργα και projects, να παρακολουθούν το χρόνο εργασίας και να χρεώνουν πελάτες από την ίδια πλατφόρμα για αύξηση της παραγωγικότητας, εξοικονόμηση χρόνου και συγκέντρωση των λειτουργιών. Με το Paymo, η ομάδα σας, είτε είναι εξ αποστάσεως, υβριδική είτε δια ζώσης, θα λειτουργεί και θα συνεργάζεται ως μία χάρη σε μια πλήρη γκάμα λειτουργιών και προτύπων που διευκολύνουν τη διαχείριση έργων και τη συνεργασία της ομάδας.

 

SpatialChat: Το SpatialChat είναι μια κορυφαία συνομιλία μέσω βίντεο για δια ζώσης εικονικές συναντήσεις. Βοηθά τις εταιρείες να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο σε συναντήσεις και περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στη δημιουργία αξίας από τις συνεδρίες που πραγματοποιούν. Η πλατφόρμα δημιουργεί ένα ευχάριστο και χαλαρό εργασιακό περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα τις διαπροσωπικές συνδέσεις.

 

Gossik: Η Gossik, που ιδρύθηκε το 2021, είναι μια ελβετική startup τεχνολογίας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσει έναν βοηθό παραγωγικότητας για να βοηθά τους ανθρώπους να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο και να κάνουν πράγματα εύκολα. Η Gossik είναι ένας προσωπικός βοηθός παραγωγικότητας που σας βοηθά να διαχειριστείτε τις εργασίες, τα ραντεβού και  τον καθημερινό προγραμματισμό σας, ενώ σας παρακινεί ενεργά να κάνετε πράγματα και σας ειδοποιεί όταν κάτι χρειάζεται την προσοχή σας. Η startup ήταν μία από τις φιναλίστ στον φετινό διαγωνισμό EU-Startups Summit Pitch Competition.

 

Gmelius: Αυτή η startup που ιδρύθηκε στη Γενεύη έχει αποστολή να δημιουργήσει την πρώτη πλατφόρμα συνεργασίας που ζει στις εφαρμογές εργασίας σας. Η Gmelius είναι μια startup που προσφέρει έναν νέο τρόπο σύνδεσης ατόμων σε ομάδες, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη ζωή του διαχειριστή της εταιρείας σας. Σας επιτρέπει να συνεργάζεστε σε projects απευθείας από τα εργαλεία που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε: Mail, Slack, Trello και άλλα συνδεδεμένα σε ένα μέρος.

 

Todoist: Αυτή η εφαρμογή παραγωγικότητας είναι ένα από τα OGs στην αγορά και έχει αποκτήσει καλή φήμη όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη στιγμή έχει μια αυξανόμενη βάση  1,5 εκατομμυρίων χρηστών από 195 χώρες. Η δωρεάν έκδοση σάς προσφέρει διαχείριση εργασιών και υπενθυμίσεις, αφήνοντας ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, όπως δευτερεύουσες εργασίες, ετικέτες και tags  που μπορούν να είναι χρήσιμες για μεγαλύτερες ομάδες και επιχειρήσεις.

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές περισσότερες εφαρμογές και εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα της ομάδας σε επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις. Για να βρείτε τον σωστό συνδυασμό υπηρεσιών για την επιχείρησή σας, ξεκινήστε προσδιορίζοντας ποιες δυνατότητες και λύσεις πιστεύετε ότι χρειάζεστε. Στη συνέχεια, προχωρήστε και δοκιμάστε διαφορετικά προϊόντα μέχρι να βρείτε τα κατάλληλα.

Exit mobile version