80 εκατομμύρια δολάρια σήκωσε η Panzura στον Β γύρο χρηματοδότησης

Η Panzura, ο πάροχος μιας υβριδικής πλατφόρμας διαχείρισης multi-cloud δεδομένων με έδρα το Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια, συγκέντρωσε 80 εκατομμύρια δολάρια από τον δεύτερο γύρο χρηματοδότησής της.

 

Επικεφαλής του γύρου ήταν η Kayne Partners και η CIBC Innovation Banking.

 

Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για την ανάπτυξη των εργασιών, με ανοίγματα στη μηχανική, το μάρκετινγκ, το ανθρώπινο δυναμικό, τα χρηματοοικονομικά και τις πωλήσεις, και να συνεχίσει να εξυπηρετεί εταιρικούς πελάτες.

 

Με επικεφαλής τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Jill Stelfox και τον CRO Dan Waldschmidt, η Panzura παρέχει υβριδική πλατφόρμα διαχείρισης multi-cloud δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί με ασφάλεια ροές εργασιών εταιρικών δεδομένων μεγάλης κλίμακας σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Οι ευφυείς τεχνολογίες αιχμής επιτρέπουν την απόδοση LAN με οικονομία στο cloud μαζί με απλοποιημένη διαχείριση δεδομένων, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, μειωμένη λειτουργική πολυπλοκότητα και βελτιωμένη ασφάλεια.

 

Στους εμβληματικούς πελάτες περιλαμβάνονται η Disney, το Milwaukee Tool, το BBC America, το AmeriHome Mortgage, οι ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πολλές ομάδες NFL και MLB.

Exit mobile version