Academy Sports + Outdoors: Εισαγωγή στο χρηματιστήριο με τιμή μετοχής στα $15

Η Academy Sports + Outdoors Inc. ανακοίνωσε την πρόθεση της για εισαγωγή στο χρηματιστήριο μέσω IPO με μετοχές που θα διαπραγματεύονται στην τιμή των $15 με $17. Η εταιρία αθλητικών ειδών σκοπεύει να πουλήσει 15.625.000 μετοχές, οι οποίες θα εισαχθούν στο NASDAQ Global Select Market με το σύμβολο ASO.

Με την IPO, η Academy S+O περιμένει να δώσει στις ασφαλιστικές εταιρίες (μεταξύ των οποίων η Credit Suisse, η J.P. Morgan, η KKR Capital Markets και η BofA Securities) την επιλογή να αγοράσουν 2,34 εκατομμύρια επιπλέον μετοχές εντός 30 ημερών. Όπως επισημάνθηκε, τα έσοδα από την προσφορά θα διατεθούν σε γενικούς εταιρικούς σκοπούς που πιθανόν περιλαμβάνουν εξοφλήσεις συγκεκριμένων οφειλών.

Στο τέλος Αυγούστου, η εταιρία δήλωσε κέρδη $157,7 εκατομμυρίων και εισοδήματα $2,74 δις, ενώ την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους το εισόδημά της ήταν $73,8 εκατομμύρια και οι πωλήσεις της έφταναν στα $2,31 δις.

“Όλα αυτά τα χρόνια, επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας σε καλές και άσχημες περιόδους,” έγραψε ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Ken Hicks. “Είμαι υπερήφανος που η εταιρία μας κράτησε αυτήν τη δέσμευση και κατά την κρίση του Covid-19, μέσα από τα καταστήματα που παρέμειναν ανοικτά και μέσω της ιστοσελίδας και της παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολλά περισσότερα από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, καθώς μας αναζητούν για την μεγάλη ποικιλία στα είδη μας και την αξία που δίνουμε στους πελάτες μας σε όλες τις εποχές και συνθήκες.”

Exit mobile version