Cardlink: Ενώνει τις επιχειρήσεις με τις τεχνολογίες πληρωμών νέας γενιάς

Η κορυφαία εταιρεία fintech της Ελλάδας, με το μεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής πληρωμών στη χώρα, λανσάρει νέες έξυπνες λύσεις για ταχύτερες συναλλαγές και δικτυώνει τις επιχειρήσεις με το οικοσύστημα των startups

Άλμα… στο μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών  στην ελληνική αγορά πραγματοποιεί η Cardlink, διαθέτοντας τεχνολογίες αιχμής, νέες πρωτοποριακές λύσεις και κυρίως το μεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής πληρωμών στην Ελλάδα. Η κορυφαία εταιρεία fintech έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές με κάρτες, τόσο στο online όσο και στο παραδοσιακό εμπόριο.

Cardlink, μέλος της Worldline, διαθέτει το πλεονέκτημα της εμπειρίας σχεδόν δύο δεκαετιών στην υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας λύσεις που τους επιτρέπουν να παραμένουν σύγχρονες και ταυτόχρονα δίπλα στους πελάτες τους. Μάλιστα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συνεργατών της και τις νέες καταναλωτικές τάσεις της αγοράς και ενισχυμένη με την τεχνογνωσία της Worldline, αναβαθμίζει συνεχώς τις λύσεις και τις υπηρεσίες της, εμπλουτίζοντας τη hitech «εργαλειοθήκη» της στη χώρα μας.

Μετά την πανδημία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει απογειωθεί συνολικά, όπως επίσης και η χρήση κάρτας ως κύριο μέσο πληρωμής στα φυσικά καταστήματα. Οι επιχειρήσεις έχουν πλέον νέες ανάγκες που συνδέονται με την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ανάγκες που η ομάδα της Cardlink συνεχώς επεξεργάζεται ώστε να εξελίσσει τις λύσεις που προσφέρει  για τους πελάτες της. Όπως για παράδειγμα, η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής από τον πωλητή σε οποιοδήποτε σημείο ενός καταστήματος με ένα mobile pos χωρίς ουρές και καθυστερήσεις στο ταμείο, ή ακόμα η αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών ενός καταστήματος μέσω των self-service Android POS της Cardlink.

Παράλληλα, αυξάνονται οι ανάγκες των επιχειρήσεων για online πωλήσεις και ασφαλείς e-commerce συναλλαγές. Το Cardlink checkout εξασφαλίζει εύκολες και ασφαλείς online πληρωμές στα e-shops, αλλά και στις επιχειρήσεις που δεν έχουν e-shop και χρειάζεται να αποδεχθούν πληρωμές, μέσω των Payment links. Κι αν έχει έρθει η ώρα να φτιάξουν e-shop, το Cardlink e-grow είναι το εργαλείο που θα τις βοηθήσει να το δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα.

Τέλος, οι εταιρείες έχουν συχνά να διαχειριστούν νέα δεδομένα και απαιτήσεις στην καθημερινότητά τους, όπως η υποχρεωτική απευθείας διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Χρειάζονται λύσεις που θα τις απαλλάξουν από τέτοιου είδους προσκόμματα, όπως το Cardlink smart, που τους εξασφαλίζει ολοκληρωμένη διαχείριση των παραστατικών της επιχείρησης απλώς με τη χρήση ενός Cardlink POS. 

Το Retail Innovation Hub

Η Cardlink, πιστή στον σκοπό της να βοηθά τις επιχειρήσεις αλλά και αφουγκραζόμενη τον παλμό της εποχής, δημιούργησε το Retail Innovation Hub, ένα πρόγραμμα ανοιχτής καινοτομίας στο οποίο experts, startups και εταιρείες τεχνολογίας εργάζονται για να διαμορφώσουν μαζί το μέλλον του Retail στην ψηφιακή εποχή. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο workgroups στα οποία συμμετείχαν σημαντικά στελέχη του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος, με βαθιά γνώση των τελευταίων δεδομένων του κλάδου της λιανικής. Το Retail Innovation Hub απευθύνεται σε όλους και έχει ήδη ενισχυθεί με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στο newsletter του για να λαμβάνει τα reports των workgroups, καθώς νέα και τάσεις του κλάδου του Retail. www.cardlink.gr/innovation

Πηγή: startupper.gr

Exit mobile version