H Evertas συγκεντρώνει $2,800,000 από equity funding

Η Evertas – η ασφαλιστική εταιρία των cryptoassets – ολοκλήρωσε έναν επενδυτικό γύρο seed stage ύψους $2.8 εκατομμυρίων. Του επενδυτικού γύρου ηγήθηκε η Morgan Creek, και μαζί της συνέπραξαν οι Plug n Play, Kailash Ventures, RenGen, Vy Capital και Wavemaker Genesis. Στο διοικητικό συμβούλιο της Evertas προστέθηκε ο ιδρυτής, CEO και CIO της Morgan Creek, Mark Yusko.

Η Evertas, η οποία επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών που έχουν οι θεσμικοί κάτοχοι cryptoassets, θα χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο για την στήριξη των πλάνων ανάπτυξής της.

Η κεφαλαιοποίηση των cryptoassets στην αγορά εκτιμάται στα $270 δις και αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Ωστόσο, κυρίως λόγω της ειδικής φύσης κάλυψης των κινδύνων που συνδέονται με τέτοιου τύπου assets, υπάρχουν ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρίες που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα ασφάλισης αυτής της αγοράς από την παγκόσμια βιομηχανία ασφαλίσεων δεν ξεπερνά τα $1-2 δις.

Ως ιδρυτής και CEO της Evertas, ο J. Gdanski δηλώνει: “Πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική εταιρία στον κόσμο που εστιάζει αποκλειστικά στην παροχή ασφαλιστικής κάλυψης για cryptoassets και χρήστες συστημάτων blockchain. Τα cryptoassets αναγνωρίζονται από όλο και περισσότερες κυβερνήσεις, ρυθμιστικούς φορείς και βιομηχανίες, και ο τομέας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία.”

Exit mobile version