H Galgus επιταχύνει τη διεθνή επέκταση με μια «ένεση» 4 εκατομμυρίων ευρώ

Αναπτύσσοντας έξυπνη τεχνολογία WiFi που βελτιστοποιεί την απόδοση του δικτύου και παρέχει προηγμένες αναλύσεις γεωγραφικής τοποθεσίας, η Galgus μόλις έλαβε 4 εκατομμύρια ευρώ. Η χρηματοδότηση για την εταιρεία από τη Σεβίλλη έγινε από τις GED Capital, Mundi Ventures και GoHub Ventures.

 

Η μοναδική τεχνολογία WiFi της Galgus, που ιδρύθηκε το 2013, υπάρχει παντού. Από αεροπλάνα και τρένα μέχρι γήπεδα ποδοσφαίρου, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, σχολεία, συνεδριακά κέντρα, επιχειρήσεις, αγροτικές περιοχές και όχι μόνο, η Galgus μας κρατά συνδεδεμένους.

 

Μία από τις βασικές πατέντες της Galgus είναι η τεχνολογία Cognitive Hotspot™ (CHT). Αυτό είναι ένα ενσωματωμένο γενικό λογισμικό που κάνει τα δίκτυα WiFi έξυπνα και βελτιστοποιεί τις φασματικές αποδόσεις για δρομολογητές WiFi και σημεία πρόσβασης (AP). Το CHT βελτιστοποιεί την απόδοση των δικτύων WiFi μέσω της εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας πιο αξιόπιστη σύνδεση WiFi σε δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα. Επιπλέον, δημιουργεί ένα πλήρως κατανεμημένο δίκτυο Wi-Fi, καθιστώντας κάθε AP έξυπνο.

 

Η εταιρεία είναι ήδη παγκόσμιος ηγέτης στην ενσωματωμένη τεχνολογία WiFi σε αεροπλάνα και τρένα, με περισσότερες από 5000 συσκευές εγκατεστημένες σε αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ έως τις Φιλιππίνες. Το Galgus Smart WiFi αναπτύσσεται με πελάτες κύρους όπως η Telefónica, η Boeing, τα Hoteles Barceló, η Cellnex, η Adif, η Netoip και η Icomera.

 

Η νέα χρηματοδότηση θα τροφοδοτήσει τον στόχο της Galgus να συνεχίσει να επεκτείνεται διεθνώς και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις σε όλες τις αγορές – ειδικά στις ΗΠΑ.

 

Ο José González, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Galgus, εξήγησε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ανοίγει νέες ευκαιρίες όπου η υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα WiFi είναι σε μεγάλη ζήτηση. Χάρη στις 9 πατέντες μας, έχουμε ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ειδικά στην ανάλυση γεωγραφικής τοποθεσίας, πολύ μπροστά από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να επιταχύνουμε τη διεθνή μας επέκταση».

Exit mobile version