H Request Finance συγκέντρωσε 5,1 εκ. ευρώ για να απλοποιήσει τις εταιρικές πληρωμές με κρυπτονομίσματα

Η Request Finance είναι ένας πάροχος εταιρικών πληρωμών με κρυπτονομίσματα στο Web3 που διαταράσσει τον χώρο του fintech με την πλατφόρμα της, που βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται και να αυτοματοποιούν την τιμολόγηση, τα έξοδα, τη μισθοδοσία και τη λογιστική. Η εταιρεία με έδρα το Παρίσι μόλις έκλεισε έναν κύκλο 5,1 εκατομμυρίων ευρώ με υποστηρικτές όπως η Animoca Brands, η Balderton Capital και η XAnge.

 

Η startup προσέλκυσε επίσης μια εντυπωσιακή σειρά ιδρυτών Web3 ως υποστηρικτές – δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία στην καινοτομία. Συμμετείχαν ονόματα όπως ο Sebastien Borget συνιδρυτής και COO στο The Sandbox, ο Michael Kong, Διευθύνων Σύμβουλος της Fantom, ο Stani Kulechov, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Aave και ο Julien Bouteloup, ιδρυτής του StakeDAO.

 

Η Request Finance, που κυκλοφόρησε το 2021, στοχεύει να αντιμετωπίσει προβληματικά σημεία στις εταιρικές πληρωμές με κρυπτονομίσματα, όπως η χρηματοοικονομική αναφορά και η κανονιστική συμμόρφωση. Δεδομένης της τεράστιας έκρηξης στους κλάδους του Web3, η startup αναπτύσσεται γρήγορα και προσφέρει μια ολοένα και πιο απαιτητική υπηρεσία.

 

Με λειτουργίες φιλικές προς τις επιχειρήσεις, όπως επιβεβαιώσεις πληρωμών, αυτοματοποιημένη χρέωση, συναλλαγματικές ισοτιμίες αγοράς και ενσωματώσεις με λογιστικό λογισμικό όπως το Xero, η Request Finance αναπτύχθηκε γρήγορα και έγινε η κορυφαία πλατφόρμα εταιρικών πληρωμών με κρυπτονομίσματα . Ήδη, η νέα εταιρεία έχει απλοποιήσει τις οικονομικές λειτουργίες για περισσότερες από 1.900 ομάδες!

 

Ο Christophe Lassuyt, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Request Finance, δήλωσε: «Παίρνουμε δύναμη από το συντριπτικό ενδιαφέρον που έχουμε λάβει από τους πρώτους χρήστες μας. Οι εταιρείες επιλέγουν το Request Finance για να τεκμηριώσουν τις συναλλαγές τους με κρυπτονομίσματα  και λατρεύουν την εμπειρία.”

 

Η νέα ενίσχυση χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί για τη συνέχιση της αύξησης του παγκόσμιου αποτυπώματος της Request Finance, καθώς και για την επέκταση των υπηρεσιών εντός εφαρμογής, ώστε να περιλαμβάνει χρηματοδότηση τιμολογίων, ακόμη και παραγωγική απόδοση. Αυτές οι δυνατότητες στοχεύουν στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται καλύτερα τις  λειτουργίες τους με κρυπτονομίσματα.

Exit mobile version