Η startup Semperis για την κυβερνοασφάλεια συγκέντρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια

Η ισραηλινοαμερικανική startup στον τομέα της κυβερνοασφάλειας Semperis δήλωσε ότι συγκέντρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την εταιρεία private equity KKR & Co σε αποτίμηση σημαντικά υψηλότερη από τον προηγούμενο γύρο.

 

Υπάρχοντες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Insight Partners και νέοι επενδυτές όπως η Ten Eleven Ventures, προσχώρησαν στην KKR στον γύρο. Η Calcalist έμαθε ότι 100 εκατομμύρια δολάρια από τον γύρο θα διατεθούν σε δευτερεύουσες συμφωνίες με βετεράνους μετόχους.

 

Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε την τελευταία της αποτίμηση, αποτιμήθηκε σε περίπου 142 εκατομμύρια δολάρια μετά την άντληση 40 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία του PitchBook.

 

Η εταιρεία ασφάλειας ταυτότητας με έδρα το Χόμποκεν του Νιου Τζέρσεϊ δήλωσε ότι έκτοτε γνώρισε ισχυρή ανάπτυξη καθώς οι επιχειρήσεις επενδύουν σε λύσεις ασφαλείας που θα μπορούσαν να τις προστατεύσουν καλύτερα σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας.

 

Η Semperis ιδρύθηκε το 2013 από τον CEO Michael Brezman, τον Chief Technology Officer Guy Teverovsky και τον Matan Liberman, ο οποίος υπηρετεί ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης και ηγείται του υποκαταστήματος της εταιρείας στο Τελ Αβίβ.

«Εστιάζουμε στην ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο με γνώμονα την ταυτότητα και τον μετριασμό των απειλών γιατί σε αυτή τη νέα πραγματικότητα όπου οι εταιρείες εργάζονται εξ αποστάσεως και έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και στοιχεία στο cloud, το να βάζεις τα πάντα πίσω από ένα τείχος προστασίας δεν προσφέρει πλέον τον ίδιο βαθμό προστασίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Semperis, Michael Brezman.

 

Η Semperis ανέφερε έσοδα 11,6 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και είπε στο Reuters ότι τα έσοδά της έχουν υπερδιπλασιαστεί από έτος σε έτος.

 

Με τη νέα χρηματοδότηση, η Semperis είπε ότι σχεδιάζει να αναπτύξει την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ισραήλ και να συνεχίσει να επεκτείνει τη βάση πελατών της στην Ευρώπη και την Ασία.

 

Είπε επίσης ότι σχεδιάζει να επεκταθεί πέρα ​​από την προστασία της ταυτότητας στην προστασία ολόκληρων δεδομένων cloud ενός πελάτη.

 

Η KKR επενδύει μέσω του Next Generation Technology Growth Fund II, το οποίο συγκέντρωσε 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια από επενδυτές τον Ιανουάριο του 2020.

Exit mobile version