Η Branchspace λαμβάνει 5 εκατ. λίρες για την ενίσχυση της ψηφιοποίησης της λιανικής των αεροπορικών εταιρειών

Η Gresham House Ventures επενδύει στην Branchspace, βοηθώντας τις αεροπορικές εταιρείες να μετασχηματίσουν τις ψηφιακές τους δυνατότητες λιανικής πώλησης.

Σήμερα, ο επενδυτής αναπτυξιακών κεφαλαίων Gresham House Ventures ανακοινώνει επένδυση ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών στην Branchspace, η οποία συνεργάζεται με αεροπορικές εταιρείες για την ενίσχυση και τον μετασχηματισμό των ψηφιακών δυνατοτήτων λιανικής πώλησης.

Η Branchspace, που ιδρύθηκε το 2013 με έδρα το Λονδίνο, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη απαίτηση των αεροπορικών εταιρειών να δημιουργήσουν μια σύγχρονη προσφορά λιανικής πώλησης και να ικανοποιήσουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών για σχετικές, εξατομικευμένες αγορές και εμπειρίες αυτοεξυπηρέτησης.

Παρέχει λύσεις σε ολόκληρη τη στοίβα τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της αρχιτεκτονικής λύσεων, των ψηφιακών αξιολογήσεων επιδόσεων και του σχεδιασμού εμπειρίας UX/UI, παράλληλα με μια ιδιόκτητη μηχανή κρατήσεων και μετατροπής και μια πλατφόρμα λογισμικού δυναμικής λιανικής πώλησης, την Triplake, η οποία έχει αποκτήσει σημαντική απήχηση από την έναρξη λειτουργίας της το 2021.

Η συμφωνία, με επικεφαλής τους Benjamin Faulkner και Tom Makey, σηματοδοτεί την πρώτη θεσμική επένδυση στην εταιρεία.
Ο Benjamin Faulkner, αναπληρωτής διευθυντής της Gresham House Ventures, δήλωσε: “Η επένδυση είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για την εταιρεία:

“Καθώς γινόμαστε μάρτυρες μιας ισχυρής ανάκαμψης των αεροπορικών ταξιδιών μετά την πανδημία, οι αεροπορικές εταιρείες είναι αποφασισμένες να ανταποκριθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών τους.

Οι λύσεις της Branchspace ευθυγραμμίζονται απόλυτα με αυτή την ανάγκη του κλάδου και, με την επιτυχημένη κυκλοφορία του προϊόντος Triplake, έχουν φέρει ένα βήμα αλλαγής στα τεχνολογικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τη λιανική πώληση ταξιδιών σε όλο τον κόσμο”.

Η βαθιά εμπειρία της διοικητικής ομάδας στον κλάδο ενισχύει περαιτέρω την εμπιστοσύνη μας στις δυνατότητες της εταιρείας να φέρει επανάσταση στις δυνατότητες διαδικτυακής λιανικής πώλησης των αεροπορικών εταιρειών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να το επιτύχουμε αυτό”.

Ο Michael Huynh, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Branchspace, δήλωσε:

“Με την υποστήριξη της Gresham House Ventures, θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη και την εξάπλωση της αρθρωτής δυναμικής πλατφόρμας λιανικής πώλησης Triplake, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή end-to-end εμπειρία για τους ταξιδιώτες.

Θα βελτιώσουμε επίσης περαιτέρω τον κορυφαίο μας κόμβο ελέγχου Triplake Control Hub, ώστε οι ομάδες των αεροπορικών εταιρειών να μπορούν να προωθούν προτάσεις one-to-one και να πειραματίζονται και να βελτιστοποιούν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο.

Αυτή η επένδυση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της ανάπτυξής μας και παραμένουμε σταθεροί στην αποστολή μας να σπάσουμε τα εμπόδια της παλαιάς τεχνολογίας και σκέψης για να φέρουμε την καινοτομία στο προσκήνιο του κλάδου”.

Η επένδυση θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της ολοκληρωμένης και καλύτερης στην κατηγορία της σουίτας στοιχείων λογισμικού της Branchspace, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι ταξιδιώτες θα βιώσουν την αβίαστη πλοήγηση στον ιστότοπο και την εφαρμογή για κινητά, την κράτηση, τις βοηθητικές προσφορές, το check-in, την εξυπηρέτηση και τις πληρωμές.

 

 

Exit mobile version