Η Cloudsmith εξασφαλίζει $11M Series A2 για λογισμικό διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Cloudsmith βοηθά τις εταιρείες να εξορθολογίσουν και να ελέγξουν την αλυσίδα εφοδιασμού λογισμικού τους, να βελτιώσουν τη συνεργασία και να επιταχύνουν την παράδοση προϊόντων.

Η Cloudsmith, μια εταιρεία διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας λογισμικού με έδρα το Belfast, ανακοίνωσε χρηματοδότηση ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων από τη σειρά Α2.

Η cloud-native πλατφόρμα της Cloudsmith παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων αποθήκευσης, διαχείρισης και διανομής αντικειμένων. Επιτρέπει στους προγραμματιστές και τις εταιρείες να εξορθολογίζουν και να ελέγχουν την αλυσίδα εφοδιασμού λογισμικού τους, να βελτιώνουν τη συνεργασία και να επιταχύνουν την παράδοση προϊόντων.

Οι χρήστες διαθέτουν μια ενιαία, αξιόπιστη πηγή για τη διαχείριση όλων των περιουσιακών στοιχείων λογισμικού τους, συμπεριλαμβανομένων των συνόλων δεδομένων που απαιτούνται για την κατασκευή των προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης του μέλλοντος.

Η MMC Ventures ηγείται της χρηματοδότησης, η οποία ανεβάζει τη χρηματοδότηση της cpmpany στα 28,9 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί τον πρόσφατο διορισμό του νέου διευθύνοντος συμβούλου Glenn Weinstein για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της Cloudsmith.

Ο Weinstein δήλωσε: “Ο κ:

“Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και την αργή αγορά χρηματοδότησης VC, η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των επενδυτών μας στην Cloudsmith. Έχουμε διαταράξει και επανεφεύρει με επιτυχία την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας λογισμικού.

“Αυτή η νέα εισροή κεφαλαίων έρχεται επίσης καθώς η ζήτηση του κλάδου για ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας λογισμικού αυξάνεται ραγδαία.

Οι επιθέσεις κυβερνοασφάλειας αυξανόμενης σοβαρότητας έχουν γίνει όλο και πιο συχνές και απειλούν με βλάβη της φήμης, διαρροή δεδομένων και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας”.

Η Weinstein υπογράμμισε επίσης τη στρατηγική σημασία της έδρας της στο Μπέλφαστ, η οποία επωφελείται από τη μοναδική πρόσβαση τόσο στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και της ΕΕ.

“Το Μπέλφαστ είναι ένας κορυφαίος τεχνολογικός κόμβος με ακμάζουσα ψηφιακή οικονομία. Βλέπουμε αυτόν τον ανανεωμένο γύρο επενδύσεων ως διπλασιασμό της δέσμευσης της Cloudsmith σε αυτή τη ζωντανή πόλη”, δήλωσε.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της καθώς εξυπηρετεί την παγκόσμια πελατειακή της βάση, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως οι Shopify, PagerDuty, Font Awesome, HP και EnterpriseDB.

Exit mobile version