Η Cobee εξασφαλίζει 40 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα ευημερίας του προσωπικού της

Οι εργαζόμενοι αποτελούν πραγματικά το θεμέλιο λίθο κάθε επιτυχημένης επιχείρησης – και αυτό είναι ένα γεγονός που όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να συνειδητοποιούν. Με τις νέες προσεγγίσεις για την εργασία και την ευεξία, νέες προσεγγίσεις για την προσέλκυση και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων παρατηρούνται και στον επιχειρηματικό κόσμο. Τοποθετημένες στο ευρύτερο πλαίσιο της έλλειψης ταλέντων, οι επιχειρήσεις δίνουν πλέον ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στο πώς μπορούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και ελκυστικές για τα ταλέντα και αυτό έφερε ένα κύμα από ενδιαφέρουσες λύσεις HR SaaS.

 

Η Cobee με έδρα τη Μαδρίτη μόλις εξασφάλισε 40 εκατ. ευρώ σε σειρά Β – γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ανάπτυξη στο οικοσύστημα τεχνολογίας και νεοφυών επιχειρήσεων της Ευρώπης.

 

Οι λεπτομέρειες:

 

Η Cobee, που ιδρύθηκε το 2019 από τους Borja Aranguren και Nacho Travesí, προσφέρει μια 100% ψηφιακή πλατφόρμα που στοχεύει στην ευημερία του προσωπικού και μεταφέρει τη διαχείριση των παροχών των εργαζομένων και τη θυσία μισθού σε άλλο επίπεδο.

 

Η Cobee παρέχει μια ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης των παροχών προς τους εργαζομένους που προσφέρει οφέλη στο προσωπικό – από γυμναστήρια μέχρι ασφαλιστικά προϊόντα και κουπόνια. Στο ταμπλό, τόσο οι εταιρείες όσο και οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες στον ιστότοπο και στην εφαρμογή για το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς μεσάζοντες ή επιπλοκές. Τα οφέλη συγκεντρώνονται όλα σε ένα μέρος, τα οποία το προσωπικό μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει μέσω της κάρτας Cobee.

 

Παρέχει στις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού ένα εργαλείο αποζημίωσης για τη μείωση της διαχείρισης και της γραφειοκρατίας και βελτιώνει το employer branding της εταιρείας. Με τη σειρά του, το προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση και να απολαμβάνει όλες τις παροχές όταν και όπως επιλέγει σε ένα μόνο μέρος και με μία μόνο κάρτα και μπορεί να συμβουλεύεται τις συναλλαγές και τις αποταμιεύσεις του σε πραγματικό χρόνο.

 

Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για την ομάδα με έδρα τη Μαδρίτη, η οποία έχει υποστεί σημαντικές εσωτερικές αλλαγές τους τελευταίους δύο μήνες, όλες στο πλαίσιο μιας στρατηγικής για να συνεχίσει να καινοτομεί και να διαμορφώνει τον κόσμο των αποζημιώσεων των εργαζομένων. Η εταιρεία ανανέωσε πλήρως την πλατφόρμα παροχών προς τους εργαζομένους, προκειμένου να βελτιώσει τη χρηστικότητά της και, ως εκ τούτου, να προωθήσει την επεκτασιμότητά της.

 

Αυτό συμβαίνει παράλληλα με τις ενημερώσεις και τις βελτιώσεις στην εφαρμογή, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν άνετη πρόσβαση στις παροχές τους και να ελέγχουν τις αποταμιεύσεις τους γρήγορα και εύκολα. Μεταξύ άλλων σημαντικών αλλαγών, εγκαινίασε επίσης την εικονική κάρτα για να μπορεί να πραγματοποιεί συναλλαγές από το πρώτο λεπτό χωρίς τη φυσική έκδοση, μειώνοντας έτσι τη χρήση πλαστικού.

 

Το 2021, η Cobee άνοιξε το πρώτο της γραφείο στην Πορτογαλία. Αυτό το νέο κεφάλαιο θα επιτρέψει στην Cobee να αναπτύξει περαιτέρω τις τρέχουσες δραστηριότητές της στην Ισπανία και την Πορτογαλία, καθώς και να επεκταθεί σε νέες αγορές. Η εταιρεία ξεκινά τη διεθνοποίησή της στη Λατινική Αμερική σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές της περιοχής, το Μεξικό.

 

Exit mobile version