Η Detected συγκεντρώνει 2,8 εκατ. ευρώ για να παρέχει απρόσκοπτο επιχειρηματικό onboarding

Επί του παρόντος, η διαδικασία onboarding είναι πασίγνωστα αργή και εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από χειρωνακτική εργασία. Αυτό την καθιστά ξεπερασμένη και ακατάλληλη για τον σύγχρονο κόσμο. Η Detected, που ιδρύθηκε το 2020, είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση fintech που στοχεύει να το αλλάξει αυτό. Μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της, η Detected αυτοματοποιεί τη δημιουργία ενός λεπτομερούς και ακριβούς προφίλ οποιασδήποτε επιχείρησης – καθιστώντας τη διαδικασία Know Your Business απλουστευμένη και πιο αποτελεσματική.

 

Η startup μόλις εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση και πρόκειται να επεκταθεί.

 

Λεπτομέρειες χρηματοδότησης

 

Με έδρα το Λονδίνο, η Detected δημιουργεί ένα λεπτομερές και ακριβές προφίλ οποιασδήποτε επιχείρησης στον κόσμο. Το συμπληρώνει με πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν από την επιχείρηση που εισάγεται σε μια ροή εισαγωγής με λευκή ετικέτα.

 

Παρέχοντας μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, η ομάδα έχει δημιουργήσει μια μοναδική τεχνολογία που επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες για την εισαγωγή επιχειρήσεων – γεγονός που αντικατοπτρίζεται από τη διαπίστευση με το παγκόσμιο καθεστώς Visa Ready.

 

Η νέα χρηματοδότηση θα επιτρέψει στην Detected να κεφαλαιοποιήσει την ανάπτυξη στις ΗΠΑ και να συνεχίσει να προωθεί την καινοτομία προϊόντων. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την ανάπτυξη της ομάδας, στην οποία προστέθηκαν πρόσφατα η πρώην εμπορική ηγέτιδα της Fiserv και της Intuit Rebecca Duckworth ως CRO και ο πρώην υπεύθυνος οικονομικών και λειτουργιών της World Check Mike Ainslie ως CFO.

 

Από την έναρξή της, η Detected έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, όπως η Visa, και έχει σημειώσει ταχεία αύξηση της πελατειακής της βάσης. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί το 2023 για αυτή τη νεοσύστατη επιχείρηση, καθώς η ζήτηση για πιο αυτοματοποιημένες διαδικασίες συνεχίζει να αυξάνεται.

Exit mobile version