Η Ellie.ai, η “Figma για ομάδες δεδομένων”, λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ σε χρηματοδότηση σποράς

Η Ellie.ai δίνει τη δυνατότητα στις παγκόσμιες επιχειρήσεις να κατανοήσουν και να επικυρώσουν τις ανάγκες των προϊόντων δεδομένων τους πριν από τη δημιουργία δαπανηρών σωληνώσεων δεδομένων.

Σήμερα η Ellie.ai, πρωτοπόρος στο σχεδιασμό προϊόντων και στο λογισμικό συνεργασίας για ομάδες δεδομένων, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε επίπεδο αρχικής χρηματοδότησης.

Η εταιρεία Ellie του Ελσίνκι κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εργαλείων σχεδιασμού προϊόντων και συνεργασίας δεδομένων. Δίνει τη δυνατότητα στις παγκόσμιες επιχειρήσεις να κατανοούν καλύτερα και να επικυρώνουν τις ανάγκες των προϊόντων δεδομένων τους πριν από τη δημιουργία δαπανηρών σωληνώσεων δεδομένων.

Σύμφωνα με τον Johannes Hovi, διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της Ellie.ai:

“Αν εξετάσουμε το Modern Data Stack, εκατοντάδες εργαλεία σας βοηθούν να αυτοματοποιήσετε, να δημιουργήσετε και να τεκμηριώσετε την αρχιτεκτονική των δεδομένων σας.

Παρόλα αυτά, το ποσοστό των έργων δεδομένων που παρέχουν σαφή απόδοση της επένδυσης δεν έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι χάνονται μέσα στα πολύπλοκα εργαλεία και τις στοίβες δεδομένων τους.

Πιστεύουμε ότι τα πιο παραγωγικά προϊόντα δεδομένων ξεκινούν από τους ανθρώπους, την κουλτούρα και την ανάγκη για καλύτερη οργανωτική συνεργασία”.

Η Ellie έχει αναπτύξει μια υποστηριζόμενη από την τεχνολογία ροή εργασίας για τον σχεδιασμό προϊόντων δεδομένων, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και ομάδων δεδομένων πιο αποτελεσματικά από ό,τι ήταν δυνατό στο παρελθόν.

Ο Hannu Järvi, CSO και συνιδρυτής της Ellie.ai, εξηγεί: “Η Ellie.ai είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες που έχουν αναπτύξει δεδομένα για τα δεδομένα:

“Μπορείτε να σκεφτείτε την Ellie ως “Figma για ομάδες δεδομένων”, μια εύκολη πλατφόρμα συνεργασίας, αλλά σχεδιασμένη ειδικά για πρωτοβουλίες δεδομένων μεγάλης κλίμακας.

Από τις ροές εργασίας brainstorming που βασίζονται σε πρότυπα μέχρι τις απρόσκοπτες ενσωματώσεις με άλλα εργαλεία και την ευκολία χρήσης μιας σύγχρονης πλατφόρμας συνεργασίας, όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα, μπορούν εύκολα να διαμοιραστούν και είναι ασφαλή”.

Η εταιρεία έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη από την έναρξη λειτουργίας της το 2019 και σήμερα έχει πάνω από 50 εταιρικούς πελάτες παγκοσμίως.

Τον γύρο συνδιοικούν η Newion και η Crowberry Capital.

Σύμφωνα με την Jenny Ruth Hrafnsdottir, ιδρυτική εταίρο της Crowberry Capital:

“Η Ellie.ai είναι μια startup που ξεχωρίζει στο χώρο των δεδομένων. Η προσπάθειά τους να αναμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις πρωτοβουλίες τους για τα δεδομένα ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε νεοφυείς επιχειρήσεις που επαναπροσδιορίζουν τις αγορές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την Ellie.ai σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι”.

Με τη χρηματοδότηση αυτή, η εταιρεία αναπτύσσει νέες ροές εργασίας για τους πελάτες της.

Η ομάδα δεσμεύεται να ενδυναμώνει τους χρήστες της και είναι παθιασμένη με το να βοηθά τις ομάδες δεδομένων να κατανοούν και να επικυρώνουν γρήγορα τις ιδέες τους για τα προϊόντα τους.

Exit mobile version