Η Enable που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο εξασφαλίζει 120 εκατ. δολάρια για τη διαχείριση εκπτώσεων, η αξία της οποίας αποτιμάται πλέον σε 1,12 δισ. δολάρια

Η Enable, εταιρεία διαχείρισης προγραμμάτων εκπτώσεων, συγκεντρώνει 120 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση Σειράς Δ, φτάνοντας σε αποτίμηση 1,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στόχος της εταιρείας είναι να προωθήσει την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αυτή την εβδομάδα, η Enable, πρώην γνωστή ως DealTrack, που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκέντρωσε 120 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Σειράς Δ με αποτίμηση 1,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία, η οποία πλέον έχει έδρα το Σαν Φρανσίσκο, βοηθά τους κατασκευαστές, τους διανομείς και τους λιανοπωλητές να λειτουργούν καλύτερα τα προγράμματα εκπτώσεων.

Η Lightspeed Venture Partners ηγήθηκε του γύρου, ενώ συμμετείχαν όλοι οι προηγούμενοι κύριοι επενδυτές Menlo Ventures, Norwest Venture Partners, Insight Partners και Sierra Ventures. Από τις αρχές του 2020, η Enable έχει συγκεντρώσει συνολικά 276 εκατομμύρια δολάρια.

Εκπτώσεις για όλους
Εκπτώσεις. Δεν πειράζει να παραδεχτείτε ότι τις αγαπάτε (και εγώ επίσης). Σίγουρα, απαιτούν μερικά επιπλέον βήματα, αλλά με τους λογαριασμούς ενέργειας (και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα) σε άνοδο, η εξοικονόμηση μερικών δολαρίων εδώ και εκεί αξίζει τον κόπο.

Και ενώ μπορεί να σημαίνει τη συμπλήρωση ενός ή δύο εντύπων για μένα και για εσάς, αυτό που εμείς, ο μέσος καταναλωτής, δεν βλέπουμε είναι η βιομηχανία πίσω από αυτά τα προγράμματα. Συγκεκριμένα, αυτοί που τα διαχειρίζονται και στην περίπτωση της Enable, αυτοί που βοηθούν αυτούς που τα διαχειρίζονται.

Ορμώμενη εν μέρει από μια τέλεια καταιγίδα δυνάμεων της αγοράς, όπως ο πληθωρισμός, η ενοποίηση, οι προσπάθειες άμεσης εξυπηρέτησης του καταναλωτή και οι συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών, η Enable έχει δει ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης και οι πωλητές κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν τους καταναλωτές που συνειδητοποιούν τα μετρητά και να διατηρήσουν σχετικά σταθερά τα αποτελέσματά τους.

Αλλά περισσότερο, οι εκπτώσεις είναι θεμελιώδους σημασίας για την προώθηση της συμπεριφοράς και της εμπιστοσύνης μεταξύ των εταίρων της αλυσίδας εφοδιασμού.

Κινητήρας ανάπτυξης
Αν η Enable βοηθούσε απλώς τους κατασκευαστές, τους διανομείς και τους λιανοπωλητές να διαχειρίζονται καλύτερα τα προγράμματα εκπτώσεων, αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετό. Ωστόσο, εκεί που ξεχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι είναι στο γεγονός ότι η εταιρεία όχι μόνο εκπληρώνει την παραπάνω αποστολή, αλλά κάνει και το κάτι παραπάνω, μετατρέποντας τη διαδικασία σε μια αυτοπροσδιοριζόμενη, “μηχανή ανάπτυξης”.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Enable Andrew Butt μοιράστηκε:

“Βοηθώντας την αγορά να κατανοήσει πώς να χρησιμοποιεί στρατηγικά τις εκπτώσεις για την ανάπτυξη και αποδεικνύοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι πελάτες μας, φέρνουμε στο φως το τι μπορεί να προσφέρει η αποτελεσματική διαχείριση των εκπτώσεων.

“Οι πελάτες μας επιτυγχάνουν κατά μέσο όρο 4πλάσια απόδοση της επένδυσης, εξοικονομούν περισσότερες από 40 ώρες το μήνα και μπορούν να επιστρέψουν άμεσα 300.000 δολάρια ή και περισσότερα. Με αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης, θα οδηγήσουμε σε ακόμη περισσότερα οικονομικά αποτελέσματα για τις εταιρείες που αισθάνονται τη στενότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας και θέλουν να επενδύσουν στην ανάπτυξη και τις συνεργασίες τους”.

 

 

Exit mobile version