Η εταιρεία VC Alven επιστρέφει για τον έκτο γύρο με κεφάλαιο 350 εκατομμυρίων ευρώ

Επιστρέφοντας για τον έκτο γύρο, η VC εταιρία Alven με έδρα το Παρίσι, ανακοίνωσε ένα κεφάλαιο 350 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ οι περισσότερες επιτυχίες της Alven σχετίζονται με τη γαλλική τεχνολογία, σε συνδυασμό με ένα γραφείο στο Λονδίνο που άνοιξε πρόσφατα, η νέα χρηματοδότηση θα κάνει την εταιρεία να ενεργοποιήσει μια πανευρωπαϊκή, επενδυτική προσέγγιση, εκδίδοντας εισιτήρια μεταξύ 100.000 και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη σε επενδύσεις στους τομείς του fintech, των αγορών, του εταιρικού λογισμικού, του κοινωνικού και ψυχαγωγικού τομέα, αλλά διευρύνει επίσης το δίκτυο για να συμπεριλάβει εργαλεία κρυπτογράφησης, προγραμματιστών και δεδομένων και τεχνολογία κλίματος. Μέσω αυτού του νέου ταμείου, η Alven μετρά πλέον πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

 

«Είμαστε περήφανοι για την οικοδόμηση μακροπρόθεσμων σχέσεων με επιχειρηματίες, και αυτό ισχύει και για τους επενδυτές στην Alven. Όχι μόνο τα υπάρχοντα LP μας επενδύουν συνεχώς σε εμάς, αλλά καλωσορίσαμε και αρκετούς νέους επενδυτές που θέλουν να είναι μέρος της ιστορίας επιτυχίας της γαλλικής τεχνολογίας», σχολίασαν οι Guillaume Aubin και Charles Letourneur, συνιδρυτές της Alven.

 

Εκτός από την παραδοσιακή συμπληρωματική προστιθέμενη αξία που αναζητούν οι περισσότεροι ιδρυτές startup, η ευρύτερη γεωγραφική επενδυτική διατριβή της Alven αποδεικνύεται μέσω πρόσφατων προσθηκών χαρτοφυλακίου από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελβετία.

 

Η Alven ξεκίνησε το Operation3, ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ταλέντων που έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να εκπαιδεύει πολλά υποσχόμενους χειριστές web3.

 

Ο έκτος γύρος της Alven υποστηρίζεται από αρκετούς άγνωστους Ευρωπαίους, Βορειοαμερικανούς και άλλους παγκόσμιους θεσμικούς επενδυτές ενώ και όλοι οι προηγούμενοι επενδυτές επιστρέφουν στο τραπέζι.

Exit mobile version