Η Eurazeo εξαγοράζει την πλατφόρμα προνομίων WiiSmile που εστιάζει στις ΜΜΕ για 70+ εκατομμύρια ευρώ

Με επένδυση άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ, η Eurazeo αναλαμβάνει την πλειοψηφική θέση στο WiiSmile της Γαλλίας

Η πλατφόρμα προνομίων εργαζομένων WiiSmile έλαβε μια επένδυση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ που θα κάνει την Eurazeo τον πλειοψηφικό μέτοχο της επιχείρησης. Ο υφιστάμενος επενδυτής του WiiSmile NextStage AM δήλωσε ότι σχεδιάζει να επανεπενδύσει ένα μέρος των εσόδων από την πώληση και θα διατηρήσει το μειοψηφικό τους μερίδιο στην επιχείρηση.

Σε λειτουργία για λίγο περισσότερα από 20 χρόνια, το WiiSmile εστιάζει στην προσφορά σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τα ίδια προνόμια που προορίζονται συχνά για πολύ μεγαλύτερους οργανισμούς, όπως ταξιδιωτικές υπηρεσίες, εισιτήρια με έκπτωση για ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις και ένα πρόγραμμα αποζημίωσης για ψυχαγωγικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες και προσωπικές υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δύο δεκαετιών, το WiiSmile αναφέρει ότι συνεργάζεται με περισσότερες από 8.500 εταιρείες και κατ’ επέκταση, παρέχοντας προνόμια σε περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους και το 2021 έφερε Ετήσια Επαναλαμβανόμενα Έσοδα περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Με την εξαγορά, η Eurozeo στοχεύει να ενισχύσει τις εξαγορές πελατών του WiiSmile καθώς και να προωθήσει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, νέων συνεργασιών και εξαγορών εξειδικευμένων παικτών.

«Η επένδυση της Eurazeo στο WiiSmile είναι ένα σημαντικό νέο βήμα για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και της εξέλιξης της επιχείρησής μας καθώς προχωράμε περαιτέρω στην πορεία που ακολουθούμε με πάθος για περισσότερα από 20 χρόνια: δίνοντας στους ιδιοκτήτες των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και στους υπαλλήλους τους πρόσβαση σε όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες που θεωρούνται αποκλειστικό προνόμιο μεγαλύτερων εταιρειών», σχολίασε ο CEO του WiiSmile, Sylvain Bianchini.

Exit mobile version