Η Formaloo συγκεντρώνει 2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει το no-code το χρυσό πρότυπο για τις εφαρμογές

Η Formaloo, μια νεοφυής επιχείρηση χωρίς κώδικα με έδρα την Εσθονία, η οποία προσφέρει σε επαγγελματικές ομάδες μια πλατφόρμα συνεργασίας για τη δημιουργία επιχειρηματικών εφαρμογών, ολοκλήρωσε ένα αρχικό γύρο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, υπό την ηγεσία της Change Ventures. Η σύνθεση των επενδυτών περιλαμβάνει τις Hyde Park Venture Partners, Mana Ventures και Startup Wise Guys.

Ο Greg Barnes, εταίρος της Hyde Park Venture Partners, αναφέρει: “Η Formaloo ξεχωρίζει στην αγορά no-code, προσφέροντας στους επιχειρηματικούς χρήστες έναν τρόπο να δημιουργούν ισχυρές εφαρμογές με εξαιρετική συνεργασία και διαχείριση πρόσβασης σε δεδομένα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε την ομάδα της Formaloo”.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και οι εταιρείες χρειάζονται προσαρμοσμένες λύσεις για να είναι πιο αποτελεσματικές, αλλά η κωδικοποίηση για τη δημιουργία λογισμικού περιορίζεται σε μια μικρή μειοψηφία. Το Formaloo έχει ως στόχο να δώσει σε όλους τις εξουσίες ενός προγραμματιστή.

Αυτή η εσθονική startup προσφέρει μια freemium πλατφόρμα συνεργασίας χωρίς κώδικα, ένα ευέλικτο εργαλείο που συνδυάζει φόρμες, εφαρμογές και βάσεις δεδομένων. Βοηθά τις μικρές ομάδες να μειώσουν τον αριθμό των συνδρομών εταιρικού λογισμικού για τις οποίες πληρώνουν.

Οι χρήστες του Formaloo μπορούν να συλλέγουν και να οργανώνουν τα δεδομένα της εταιρείας τους και να μετατρέπουν τα δεδομένα τους σε προσαρμοσμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και εργαλεία δέσμευσης πελατών. Με ενσωμάτωση σε πολλά δημοφιλή εργαλεία, όπως το Slack, η Google και η Microsoft, η πλατφόρμα Formaloo επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ισχυρές βάσεις δεδομένων και να προσθέτουν εύκολα διεπαφές, σύροντας και αποθέτοντας δομικά στοιχεία, ακριβώς όπως παίζουν με τα Lego.

Με περισσότερες από 650.000+ βάσεις δεδομένων και επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν ήδη δημιουργηθεί στο Formaloo, το Formaloo χρησιμοποιείται ενεργά στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Σε λιγότερο από δύο χρόνια το Formaloo έχει συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή μηνιαία πελατειακή βάση με πάνω από 25.000 εταιρείες, μετρώντας αξιόλογους πελάτες όπως οι Meta, Bolt και McDonald’s.

Η Formaloo στοχεύει σε μια αγορά 46 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εστιάζοντας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ΜΜΕ με έως 500 υπαλλήλους, σε παγκόσμιο επίπεδο. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα σειριακών επιχειρηματιών και εμπειρογνωμόνων ανάλυσης δεδομένων, η πλατφόρμα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φτάσει σε 100Κ+ επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του 2023.

Η επένδυση θα οδηγήσει την εταιρεία σε μια νέα εποχή ταχείας επέκτασης μέσω δυναμικών προσπαθειών μάρκετινγκ στις υπάρχουσες αγορές, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και άλλες αγγλόφωνες χώρες. Σε πέντε χρόνια, η Formaloo στοχεύει να έχει 10 εκατομμύρια πελάτες και να γίνει το όνομα του κοινού για ένα οικοσύστημα χωρίς κώδικα που μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε σε προγραμματιστή.

Exit mobile version