Η Fyma συγκεντρώνει 2,1 εκατ. δολάρια για την προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης στη διαχείριση ακινήτων

Η Fyma φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη και την όραση υπολογιστή σε οποιαδήποτε κάμερα IP παγκοσμίως, βοηθώντας στην παρακολούθηση και την ανάλυση πληρότητας.

Σήμερα η εσθονική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Fyma κλείνει έναν επενδυτικό γύρο ύψους 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ανεβάζοντας τη χρηματοδότησή της στα 3,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία αναπτύσσει λογισμικό που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και της όρασης υπολογιστών για την παροχή ολοκληρωμένης ανάλυσης βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Παρέχει στους προγραμματιστές εμπορικών ακινήτων, στους ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων και στους διαχειριστές τη διαχείριση ακινήτων μέσω της παρακολούθησης και της ανάλυσης της πληρότητας έως την ακριβή παρακολούθηση της επισκεψιμότητας και την αποτελεσματική διαχείριση των χώρων στάθμευσης, καθώς και την παροχή δεδομένων για εφαρμογές εμπειρίας των ενοικιαστών.

Έχει σχεδιαστεί για να είναι καθολικά συμβατό, ενσωματώνοντας με οποιαδήποτε κάμερα IP παγκοσμίως. Αυτό μειώνει την ανάγκη για πρόσθετο υλικό και αναβαθμίσεις υποδομών. Τα δεδομένα μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με τα ταμπλό της ESG.

Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης καθοδηγείται από την Quadri Ventures, μαζί με την Second Century Ventures.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την επένδυση για να τροφοδοτήσει τη στρατηγική της για την προώθηση στην αγορά, καθώς και για την περαιτέρω ανάπτυξη προϊόντων μέσω ενός ειδικού προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης.

Αυτό περιλαμβάνει την περαιτέρω ενίσχυση των ενοποιήσεών της με παρόχους LLM για την παροχή απρόσκοπτων πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να δημιουργηθούν προσαρμοσμένα ταμπλό και την περαιτέρω αξιοποίηση εργαλείων δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης για να διδάξει την τεχνητή νοημοσύνη της να ανιχνεύει νέα αντικείμενα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η Karen Burns, διευθύνουσα σύμβουλος της Fyma, μοιράστηκε τα εξής: “Η Fyma είναι μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες που έχουν αναπτύξει την τεχνολογία της:

“Είναι μια πραγματικά συναρπαστική περίοδος για τη Fyma και είμαστε ευτυχείς που εξασφαλίσαμε την υποστήριξη των Quadri Ventures, SCV και VeUP για να συνεχίσουμε το ταξίδι της ανάπτυξής μας.

Η καινοτόμος λύση τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτουμε εξοικονομεί τεράστια ποσά χρόνου και χρήματος για τους πελάτες μας, και με όπλο αυτή την επένδυση, την τεχνολογική υποστήριξη και το φανταστικό στρατηγικό δίκτυο της SCV, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τις λύσεις μας για να παρέχουμε πολύτιμο, κορυφαίο στην αγορά λογισμικό για το παγκόσμιο πελατολόγιό μας”.

Σύμφωνα με τον Andrew Drylie, διευθυντή επενδύσεων της Quadi Ventures:

“Η Fyma εργάζεται στην αιχμή της αυτοματοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης για να παρέχει απρόσκοπτα νέες γνώσεις για ομίλους ακινήτων και εταιρείες ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Η εστίασή τους με λέιζερ στην ευκολία ανάπτυξης και την επεκτασιμότητα σε συνδυασμό με την απλή εμπειρία του τελικού χρήστη διαχωρίζει τη Fyma από τις παλαιότερες λύσεις σε αυτόν τον χώρο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Fyma και αισθανόμαστε σίγουροι ότι η ολοκληρωμένη υποστήριξη της Quadri στην αγορά, οι εταιρικές διασυνδέσεις και η βαθιά τεχνογνωσία στο cloud θα βοηθήσουν την Fyma να προχωρήσει γρήγορα προς το επόμενο στάδιο της εξέλιξής της”.

Exit mobile version