Η γαλλική startup CleverConnect συγχωνεύεται με την Talentry για να ηγηθεί της απόκτησης ταλέντων στην Ευρώπη

Σε όλη την Ευρώπη, υπήρξε ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα στο εργατικό δυναμικό σε όλες τις αγορές – έλλειψη δεξιοτήτων. Με στόχο να γίνει ο ευρωπαϊκός ηγέτης των λύσεων απόκτησης ταλέντων, η CleverConnect και η Talentry μόλις ανακοίνωσαν ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξοπλίσουν τις εταιρείες με τα εργαλεία στρατολόγησης και HRtech που χρειάζονται.

 

Μαζί, η γαλλική και η γερμανική εταιρεία θέλουν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα άνευ προηγουμένου έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων – χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές και προηγμένες τεχνολογίες για να βοηθούν τους υπεύθυνους προσλήψεων σε καθημερινή βάση και να προσφέρουν υποψήφιους με ικανοποιητικά προσόντα.

 

Η CleverConnect, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 2010, βοηθά περισσότερες από 2.500 εταιρείες σε όλη την Ευρώπη να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους για τις προσλήψεις. Η HRtech startup, η οποία συγκέντρωσε πρόσφατα 30 εκατομμύρια ευρώ, ανέπτυξε μια καινοτόμο λύση SaaS για συνεντεύξεις βίντεο με μετατόπιση χρόνου, έξυπνες σελίδες καριέρας με τεχνητή νοημοσύνη και αντίστοιχη τεχνολογία για βιογραφικά.

 

Η Talentry, η οποία ιδρύθηκε στο Μόναχο το 2013, έχει ως αποστολή να συνδέσει τους ανθρώπους με τους οργανισμούς που αγαπούν. Η ομάδα πρωτοστάτησε σε ένα ψηφιακό πρόγραμμα παραπομπής εργαζομένων και βάζει μια προσωπική πινελιά στο επίκεντρο της στρατηγικής προσλήψεών της. Η Talentry συνοδεύει τους πελάτες σε κάθε φάση της διαδικασίας αίτησης προκειμένου να βρίσκει αποτελεσματικά τα καλύτερα ταλέντα σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια και να τα διατηρεί μακροπρόθεσμα.

 

Ο Louis Coulon, συνιδρυτής της  CleverConnect, εξήγησε: «Σήμερα, κανένας οργανισμός δεν έχει την πολυτέλεια να παραμελήσει την εμπειρία των υποψηφίων και να παραιτηθεί από την μεταμόρφωση των προσλήψεων. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την κουλτούρα, τις αξίες και τα καινοτόμα προϊόντα της Talentry και ακόμη περισσότερο από τον τρόπο που συμπληρώνουν τα δικά μας. Με αυτή τη συγχώνευση, δεσμευόμαστε πλήρως να αναπτύξουμε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την απόκτηση ταλέντων, από την έλξη έως τη διατήρηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τα υπέροχα μέλη της ομάδας του Talentry και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να γίνουμε ένας παγκόσμιος ηγέτης που γεννήθηκε στην Ευρώπη».

 

Ο Carl Hoffmann, ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Talentry GmbH, δήλωσε: «Η CleverConnect και η Talentry όχι μόνο μοιράζονται μια βαθιά τεχνογνωσία στο HR και στις προσλήψεις, αλλά μοιραζόμαστε επίσης τις ίδιες εταιρικές αξίες και προσπαθούμε για μία αποστολή: να παρέχουμε ικανοποιητικές ευκαιρίες εργασίας για όλους. Η έλλειψη δεξιοτήτων έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και θα συνεχίσει να μαστίζει τις εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Επομένως, είναι λογικό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση μαζί με την CleverConnect για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

Exit mobile version