Η Jimini AI, ένας συν-πιλότος τεχνητής νοημοσύνης για επαγγελματίες νομικούς, συγκεντρώνει 1,9 εκατ. ευρώ

Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν σε φυσική γλώσσα, θέτοντας νομικές ερωτήσεις, επανεξετάζοντας νομικά έγγραφα ή συντάσσοντας συμβάσεις με βάση τα προηγούμενα της εταιρείας τους.

Σήμερα η γαλλική εταιρεία νομικής τεχνητής νοημοσύνης Jimini AI ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε έναν γύρο χρηματοδότησης ύψους 1,9 εκατ. ευρώ για την επιτάχυνση της ανάπτυξής της.

Η Jimini AI προσφέρει στους δικηγόρους και τους επαγγελματίες του νομικού κλάδου αποφασιστική μόχλευση για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της νομικής τους έρευνας και της παραγωγικότητας των αναλύσεων και της σύνταξης των συμβολαίων τους.

Η διεπαφή του επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν σε φυσική γλώσσα, θέτοντας νομικά ερωτήματα, αλληλεπιδρώντας με νομικά έγγραφα ή συντάσσοντας συμβάσεις με βάση τα προηγούμενα της επιχείρησης ή της εταιρείας.

Αυτό εξοικονομεί χρόνο και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του χρόνου, την ακριβέστερη έρευνα για τον επαγγελματία και την εναρμόνιση της τεχνογνωσίας εντός της δικηγορικής εταιρείας.

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στη διαχείριση συμβάσεων, στην προετοιμασία δικαστηρίων, στη διαχείριση χρονοδιαγραμμάτων και στην πλοήγηση στο δίκαιο των καταναλωτών.

Η Jimini AI, η οποία ξεκίνησε το 2023 στο πλαίσιο της Entrepreneur First, η οποία είναι και ο πρώτος επενδυτής της, αναπτύσσει επί του παρόντος τη λύση της σε κλειστή beta σε αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές πιλοτικές εταιρείες και έχει δεκάδες δικηγορικά γραφεία και εταιρείες στη λίστα αναμονής για να δοκιμάσουν τη λύση.

Η Polytechnique Ventures ηγήθηκε της συγκέντρωσης κεφαλαίων μαζί με τις J12 Ventures, Galion.exe, Evolem, Zebox Ventures και Better Angle.

Η Jimini AI επωφελείται επίσης από την εμπειρογνωμοσύνη περίπου δεκαπέντε διάσημων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Thomas Wolf (Hugging Face), Pierre Aïdan και Timothée Rambaud (Legalstart), Didier Kuhn, Rémi Aubert (AB Tasty) και της ιδρυτικής ομάδας της Leeway.

Σύμφωνα με τον Stéphane Béreux, CTO της Jimini AI:

“Το 50% της εργασίας ενός δικηγόρου βασίζεται σε κουραστικές εργασίες που μπορούν πλέον να αυτοματοποιηθούν. Απελευθερώνουμε τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες του νομικού κλάδου από αυτούς τους περιορισμούς, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην κύρια επιχειρηματική και νομική στρατηγική τους”.

Η Cécile Tharaud, διευθύνουσα σύμβουλος της Polytechnique Ventures, υποστηρίζει: “Η εταιρεία έχει την ικανότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες της:

“Το οικοσύστημά μας βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης. Και το δίκαιο, τόσο το κειμενικό όσο και το δομημένο, είναι ένας προνομιακός τομέας εφαρμογής αυτών των νέων τεχνολογιών. Επομένως, είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την πολλά υποσχόμενη ομάδα του Jimini σε αυτή την περιπέτεια!”

Τα κεφάλαια θα επιτρέψουν στην Jimini AI να συνεχίσει την ανάπτυξη της Ε&Α και να αναπτύξει τη λύση της σε μεγάλη κλίμακα στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Exit mobile version