Η LMS365 συγκεντρώνει πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την ψηφιακή μάθηση στον εργασιακό χώρο

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η μάθηση αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Οι εργαζόμενοι έχουν αυξανόμενη επιθυμία να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τα διαπιστευτήριά τους και οι εργοδότες θεωρούν ότι η εσωτερική μάθηση είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσουν το μέλλον της ομάδας τους.

 

Με έδρα το Άαρχους, η LMS365 έχει ως στόχο να θέσει τη μάθηση απευθείας στα “χέρια και τις καρδιές” των εκπαιδευομένων. Η νεοσύστατη επιχείρηση μόλις συγκέντρωσε πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ (20 εκατομμύρια δολάρια) σε χρηματοδότηση Σειράς Α.

 

Rasmus Holst, Διευθύνων Σύμβουλος της LMS365: “Η συγκέντρωση ενός γύρου αυτού του μεγέθους στο σημερινό κλίμα είναι εξαιρετική για όλη την ομάδα και αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς που καταβλήθηκε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αυτή η εισφορά κεφαλαίου αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή ταχύτητας για την επιχείρησή μας. Η απόφαση του CTO μας, Freddy Bang, να βασιστούμε στην Teams το 2016 πυροδότησε ένα εκπληκτικό ταξίδι ανάπτυξης και τώρα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο”.

 

Της χρηματοδότησης ηγήθηκε η Blue Cloud Ventures με έδρα τη Νέα Υόρκη, με τη συμμετοχή της Kamet Capital και των υφιστάμενων μετόχων.

 

Το σύστημα διαχείρισης μάθησης του LMS365 είναι άμεσα ενσωματωμένο στο Microsoft Teams, το Microsoft Viva και το Microsoft365. Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, μπορεί να αξιοποιήσει τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και μπορεί να επιβιβάσει, να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει τους υπαλλήλους ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

 

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία μετρά εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 60 χώρες με την προσέγγιση “μαθαίνω όπως εσείς”. Η προσέγγιση αυτή αποσκοπεί στο να επιτρέψει στους εργαζόμενους να μαθαίνουν στη γνώριμη ροή της εργασίας τους με εξατομικευμένο τρόπο.

 

Με αυτή τη νέα χρηματοδότηση, η ομάδα σχεδιάζει να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Η LMS365 έχει ήδη πραγματοποιήσει επέκταση στην αγορά μέσω της απόκτησης συνεργατών διανομής στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Exit mobile version