Η Lottie συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια ευρώ για να απλοποιήσει την αναζήτηση ποιοτικής φροντίδας ηλικιωμένων

Η εύρεση φροντίδας για τα αγαπημένα ηλικιωμένα μας πρόσωπα είναι εγγενώς μια ευαίσθητη διαδικασία. Είναι κάτι που συχνά αποδεικνύεται αγχωτικό, ακριβό και περίπλοκο. Πράγματι, οι ιδρυτές Chris Donnelly και Will Donnelly, το βίωσαν από πρώτο χέρι όταν αναζητούσαν την καλύτερη φροντίδα ηλικιωμένων για τη γιαγιά τους. Τους ώθησε να λανσάρουν το Lottie το 2021 – μια δωρεάν στη χρήση αγορά ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσία θυρωρού που επιτρέπει στους αιτούντες φροντίδας και συνταξιοδότησης να εντοπίσουν και να συγκρίνουν τις καλύτερες επιλογές διαβίωσης στη μετέπειτα ζωή του Ηνωμένου Βασιλείου σε δίκαιη τιμή.

 

Αυτή η τελευταία αύξηση κεφαλαίου για τη Lottie πραγματοποιήθηκε από την General Catalyst και ανεβάζει την αποτίμηση της εταιρείας σε πάνω από 52 εκατομμύρια ευρώ. Η Lottie έχει επίσης λάβει στο παρελθόν υποστήριξη από ανθρώπους όπως ο ιδρυτής της Monzo, Τομ Μπλόμφιλντ, και η συνιδρυτής της Lendable, Victoria van Lennep.

 

Με τη Lottie, οι ηλικιωμένοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν την ελευθερία να σχεδιάσουν το ιδανικό πακέτο φροντίδας τους. Στη συνέχεια, η Lottie φιλτράρει εκατομμύρια δεδομένα από τις εγκαταστάσεις φροντίδας υψηλής ποιότητας  στην Αγγλία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το τέλειο σπίτι που καλύπτει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό τους. Οι πελάτες και ο αριθμός των ενδιαφερομένων αυξήθηκαν κατά 115% το τρίμηνο έως το τέλος Ιουνίου, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Μαρτίου 2022.

 

Από εξαιρετικές αξιολογήσεις φροντίδας και κριτικές πελατών 5* έως πολυτελείς εγκαταστάσεις και ακμάζουσες οικιακές εμπειρίες, οι startup με γνώμονα τον αντίκτυπο συνεργάζονται με τους καλύτερους οίκους φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία και οικιακή κουλτούρα όπως κανένας άλλος.

 

Το marketplace με έδρα το Λονδίνο έχει τεράστιο αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο – υποστηρίζοντας οικογένειες σε όλη τη χώρα να επιλέξουν καλύτερες επιλογές φροντίδας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αντικατοπτρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση, η Lottie επεκτάθηκε πρόσφατα πέρα ​​από τους οίκους φροντίδας στη συνταξιοδότηση, παρέχοντας στους συνταξιούχους εξειδικευμένη υποστήριξη και εξειδίκευση στην εύρεση εναλλακτικών επιλογών στέγασης για όσους θέλουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους στη μετέπειτα ζωή τους.

 

Με τη νέα χρηματοδότηση, η Lottie πρόκειται να επεκταθεί σε εθνικό επίπεδο, προσθέτοντας νέους συνεργάτες φροντίδας και φέρνοντας την αγορά και τα εργαλεία λογισμικού της σε περισσότερες επιχειρήσεις και ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Περαιτέρω επενδύσεις θα γίνουν επίσης στην ανάπτυξη της τεχνολογίας της Lottie που θα προσφέρει βοήθεια σε οίκους φροντίδας με όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους, για παράδειγμα, η Lottie θα αναπτύξει λειτουργικά εργαλεία για να βοηθήσει τους οίκους φροντίδας και τους συνταξιούχους να βελτιώσουν την καθημερινή τους εξυπηρέτηση των κατοίκων. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας των ειδικών συμβούλων φροντίδας που μπορούν να χειριστούν ολόκληρη τη διαδικασία αναζήτησης στο σπίτι φροντίδας, από ερευνητικές εγκαταστάσεις, συζητήσεις για εγκαταστάσεις φροντίδας, διαπραγματεύσεις για τα τέλη διαμονής καθώς και επίβλεψη της νομικής διαδικασίας.

 

Ως μέρος της αποστολής της να προωθήσει την αλλαγή, η Lottie σχεδιάζει επίσης να συνεχίσει να αναπτύσσει το Seniorcare by Lottie, τη μοναδική λύση παροχών φροντίδας ηλικιωμένων στο Ηνωμένο Βασίλειο για επιχειρήσεις που θέλουν να υποστηρίξουν υπαλλήλους που αναζητούν φροντίδα ή βοηθούν ένα ηλικιωμένο αγαπημένο πρόσωπο.

Exit mobile version