Η MeetingPackage εξασφαλίζει $4.6M Series A για το λογισμικό κράτησης συναντήσεων και εκδηλώσεων

Το MeetingPackage έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τον κλάδο της φιλοξενίας με απρόσκοπτες εμπειρίες online κρατήσεων χώρων.

Σήμερα, η MeetingPackage, ένα λογισμικό αυτοματοποίησης πωλήσεων “όλα σε ένα” που ειδικεύεται στις κρατήσεις χώρων και ομάδων, εξασφάλισε μια σειρά Α ύψους 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το όραμα της MeetingPackage είναι να καταστήσει τις υπηρεσίες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων παντού προσβάσιμες. Διευκολύνει την απρόσκοπτη εμπειρία online κρατήσεων για περισσότερα από 6.000 ακίνητα, από ανεξάρτητα ξενοδοχεία έως παγκόσμιες μάρκες.

Το λογισμικό έχει καταταχθεί ως το καλύτερο λογισμικό κρατήσεων για χώρους εκδηλώσεων στα καθιερωμένα στον κλάδο Hotel Tech Awards για τρία συνεχόμενα έτη.

Σύμφωνα με τον Joonas Ahola, διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της MeetingPackage:

“Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να καινοτομούμε τις προσφορές των προϊόντων μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα χαρακτηριστικά για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών και την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών.

Μπαίνουμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία δημιουργεί ασύγκριτες ευκαιρίες για τον κλάδο της φιλοξενίας. Με στέρεα θεμέλια και σαφές όραμα για το μέλλον, είμαστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουμε τι είναι δυνατό στον τομέα των χώρων και των ομαδικών κρατήσεων. Αυτή είναι μόνο η αρχή και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα ηγηθούμε της αλλαγής προς μια πιο συνδεδεμένη και αποτελεσματική βιομηχανία”.

Η Scale Capital ηγείται του γύρου χρηματοδότησης. Ο Lars Jensen, διευθύνων σύμβουλος της Scale Capital, δήλωσε: “Η χρηματοδότηση θα γίνει από την Scale Capital:

“Στη Scale Capital, έχουμε εντυπωσιαστεί από την πορεία και την εστίαση που έχει επιδείξει η MeetingPackage τα τελευταία χρόνια.

Η MeetingPackage έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων, έχει συγκεντρώσει μια φιλόδοξη και αποφασιστική ομάδα εμπειρογνωμόνων του κλάδου και έχει επιδείξει συνεχή ανάπτυξη και κερδοφορία – ένα σπάνιο κατόρθωμα στη σημερινή αγορά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ηγηθούμε του επενδυτικού γύρου και θα υποστηρίξουμε την ευρωπαϊκή και αμερικανική επέκταση της εταιρείας”.

Ενώ η MeetingPackage έχει ήδη θετικές ταμειακές ροές και είναι κερδοφόρα, αυτή η πρόσθετη χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της ανάπτυξης στην Ευρώπη και για τη διευκόλυνση της επέκτασης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Επιπλέον, η χρηματοδότηση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στη MeetingPackage να βελτιώσει τη σουίτα προϊόντων της για να φιλοξενήσει online κρατήσεις υπνοδωματίων για ομάδες και να επεκτείνει τις ενσωματώσεις της σε πολλαπλά συστήματα διαχείρισης πωλήσεων, τροφοδοσίας και ακινήτων.

 

 

Exit mobile version