Η Navenio συγκεντρώνει 6,3 εκατ. δολάρια για να επεκτείνει τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης AI στην αγορά υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ

Η πλατφόρμα εντοπισμού τοποθεσιών με τεχνητή νοημοσύνη Navenio εξασφαλίζει χρηματοδότηση ύψους 6,3 εκατ. δολαρίων. Η τεχνολογία της εταιρείας με έδρα την Οξφόρδη βελτιστοποιεί τη φροντίδα των ασθενών με την παρακολούθηση του προσωπικού και του εξοπλισμού σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα Navenio, με έδρα την Οξφόρδη, που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο γύρος πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της Oxford Science Enterprises και περιλαμβάνει τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών G.K. Goh, Ventures, Big Pi Ventures, George Robinson και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Η Navenio αποσχίστηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2015.

Η πλατφόρμα εντοπισμού χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό ατόμων σε νοσοκομεία ή άλλα μεγάλα κτίρια όπου η χρήση του GPS δεν είναι ιδανική. Η έξυπνη λύση εντοπισμού θέσης και εργατικού δυναμικού της, που θεωρείται εργαλείο αποδοτικότητας για τα νοσοκομεία, εντοπίζει ασθενείς, προσωπικό και ιατρικό εξοπλισμό σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορεί να κατανέμει καθήκοντα χρησιμοποιώντας την τρέχουσα διαδρομή κίνησης και τον βέλτιστο προσδιορισμό διαδρομής για τη διαχείριση της έξυπνης, αυτοματοποιημένης ενορχήστρωσης της φροντίδας των ασθενών.

“Επενδύουμε σε εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ηγέτες στον τομέα τους, και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την απίστευτη ομάδα της Navenio στην τελευταία άντληση κεφαλαίων. Η Navenio φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε πιο αποτελεσματικούς χώρους εργασίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, μέσω της αποδεδειγμένης πλατφόρμας που βασίζεται στην τεχνολογία της για τη χαρτογράφηση εσωτερικών χώρων, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα στο επόμενο στάδιο της πορείας της εταιρείας, καθώς επιδιώκει να προσφέρει την προσφορά της σε ένα ευρύτερο φάσμα περιπτώσεων χρήσης και σε νέες γεωγραφικές περιοχές”, λέει η Heather Roxborough, επικεφαλής του τμήματος HealthTech της Oxford Science Enterprises.

Η νέα χρηματοδότηση θα τροφοδοτήσει την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη στην αγορά υγειονομικής περίθαλψης των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές. Η Navenio δραστηριοποιείται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιείται από το εθνικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου, το NHS. Η Navenio ισχυρίζεται ότι μπορεί να αυξήσει τους χρόνους απόκρισης τοποθεσίας κατά 40 τοις εκατό και την ολοκλήρωση εργασιών κατά 94 τοις εκατό.

“Η επένδυση αυτή θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη Navenio να αυξήσει την προσφορά της στις ΗΠΑ καθώς και σε νέες γεωγραφικές περιοχές. Βρισκόμαστε σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης και η επιτάχυνση της ανάπτυξής μας για τον πραγματικό αντίκτυπο στην υγειονομική περίθαλψη και πέρα από αυτήν είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα”, λέει η Connie Moser, CEO της Navenio.

Exit mobile version