Η νεοφυής επιχείρηση προσλήψεων inploi συγκεντρώνει 1,35 εκατομμύρια λίρες, καθώς διορθώνει τον κόσμο των προσλήψεων

Η inploi χρησιμοποιεί μια προσέγγιση SaaS με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει σπουδαίες εταιρείες να βρουν σπουδαίους ανθρώπους

Σήμερα, η inploi, η εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογία προσέλκυσης ταλέντων, ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε κεφάλαια ύψους 1,35 εκατομμυρίων λιρών για την ανάπτυξη της ομάδας ανάπτυξης και την επιτάχυνση της στρατηγικής προώθησης στην αγορά για την προσφορά SaaS, ενόψει της προγραμματισμένης επέκτασης στις ΗΠΑ.

Η inploi ιδρύθηκε το 2016 από την απογοήτευση των ιδρυτών της για την υποβαθμισμένη εμπειρία της χρήσης παλαιάς τεχνολογίας HR για την εύρεση και την υποβολή αιτήσεων για ευκαιρίες εργασίας.

Χτίζοντας το “Shopify για προσλήψεις”, η εταιρεία χρησιμοποιεί μια μοναδική προσέγγιση SaaS για να βοηθήσει τους μισθωτές να βρουν και να προσλάβουν προσωπικό, ενώ παράλληλα μεταμορφώνει την εμπειρία του υποψηφίου – καθιστώντας την όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και χωρίς τριβές.

Και αποδεικνύει ότι ο μετασχηματισμός είναι εφικτός, μετατρεπόμενη από μια αγορά σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο SaaS, βγαίνοντας από την πανδημία, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέστησε δωρεάν την πρόσβαση στην πλατφόρμα της, σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής αναγνωρίζονταν ως “απαραίτητοι” για την οικονομία και ήταν πιο δύσκολο να βρεθούν.

Η εταιρεία τονίζει επίσης την ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε νευροδιαφορετικά κοινά με μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών και επαγγελματικών υποβάθρων και δεξιοτήτων.

Ο Alex Hanson-Smith, CTPO και συνιδρυτής της inploi, μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία παρακολουθεί τη δραστηριότητα των υποψηφίων ώστε να χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα επιδόσεων για τη βελτιστοποίηση της μετατροπής και τη βελτίωση των στρατηγικών προσέλκυσης. Ο ίδιος εξήγησε: “Ο κ:

“Χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις ανθρώπινες πτυχές της πρόσληψης, με τις μηχανές να χειρίζονται τα υπόλοιπα.

Έχουμε επίσης βαθιά δέσμευση για την προσβασιμότητα και τη δικαιοσύνη: κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από ευκαιρίες λόγω δυσπρόσιτων διαδικασιών πρόσληψης.

Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας accessiBe, οι κόμβοι σταδιοδρομίας και οι εμπειρίες των υποψηφίων μας είναι πλήρως προσαρμόσιμες από άτομα με νευροδιαφοροποιήσεις ή διαφορετικές ικανότητες, συμβάλλοντας στη διεύρυνση της πρόσβασης σε μια πιο ποικιλόμορφη δεξαμενή υποψηφίων”.

δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της inploi, Matt de le Hey:

“Είμαστε ευγνώμονες στους νέους και υφιστάμενους επενδυτές που μας στήριξαν καθώς αλλάζουμε ταχύτητα από την εύρεση της προσαρμογής προϊόντος-αγοράς στην κλιμάκωση.

Η μοναδική μας προσέγγιση της επαύξησης και του εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων συστημάτων αντί της αντικατάστασής τους – σε συνδυασμό με τις στενές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας ως συνεργάτες καινοτομίας – έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας το 100% των πελατών μας να ανανεώνουν σε πολυετείς συμφωνίες.

Πάνω από ένα εκατομμύριο υποψήφιοι έχουν ήδη ασχοληθεί με την πλατφόρμα μας μόνο φέτος, υποβάλλοντας 500.000 αιτήσεις για 34.000 θέσεις εργασίας, οι οποίες καλύφθηκαν ταχύτερα με σημαντικά λιγότερες δαπάνες του πελάτη”.

Στο γύρο συμμετείχαν οι βετεράνοι του κλάδου των προσλήψεων που έγιναν άγγελοι Chris Nelson και Julia Ross, μαζί με τον Joshua Nott της Schmidt Futures, τον Ziyaad Aboobaker, εταίρο της 10x Value Partners, και άλλους.

Exit mobile version