Η ολλανδική εταιρεία edtech Lepaya εξασφαλίζει 38 εκατ. δολάρια για εταιρική επιμόρφωση με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη

Η Lepaya, μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία edtech, συγκεντρώνει 38 εκατομμύρια δολάρια για να ενισχύσει τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και τις δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων της. Η επένδυση θα υποστηρίξει προσαρμοσμένο μαθησιακό περιεχόμενο.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία edtech Lepaya συνεχίζει την κυριαρχία της στην αγορά edtech με τη συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους 38 εκατομμυρίων δολαρίων, με την οποία ο πάροχος εταιρικής επιμόρφωσης με έδρα το Άμστερνταμ θα πραγματοποιήσει περισσότερες επενδύσεις στα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει για να φέρει έναν προπονητή τεχνητής νοημοσύνης στα μέλη της, προσαρμόζοντας και προσαρμόζοντας το περιεχόμενο των εκπαιδευομένων στο πλαίσιο και το επίπεδο καριέρας τους.

Η επένδυση αναμένεται επίσης να τροφοδοτήσει βελτιωμένες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων, ώστε οι εταιρείες και οι ηγέτες τους να κατανοήσουν βαθύτερα την ευφυΐα των δεξιοτήτων τους σε οργανωτικό και βιομηχανικό επίπεδο.

Η εν λόγω χρηματοδότηση έρχεται σε συνέχεια αρκετών εξαγορών κατά το προηγούμενο έτος, με τελευταία την ελβετική Krauthammer, πάροχο εκπαίδευσης ηγετικών στελεχών, τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Ο επενδυτικός γύρος καθοδηγήθηκε από την Endeit και περιλαμβάνει τις Educapital, Mars Growth Capital, Liquidity Capital και τους υφιστάμενους επενδυτές Target Global και Mediahuis Ventures.

“Στη στενή αγορά εργασίας, οι επιχειρήσεις παλεύουν με τον προγραμματισμό του εργατικού δυναμικού. Αυτό που μας αρέσει στην πλατφόρμα της Lepaya είναι ότι δεν εντοπίζει μόνο τα κενά δεξιοτήτων, αλλά παρέχει έναν κλιμακούμενο τρόπο για την επιχείρηση να αναβαθμίζει τα προσόντα των ανθρώπων – και να συνεχίζει να προωθεί τα εσωτερικά της ταλέντα”, λέει ο Jonathan Denais της Educapital.

Η Lepaya ιδρύθηκε από τον René Janssen και τον Peter Kuperus το 2018 και μετράει πολλές παγκόσμιες επιχειρήσεις ως πελάτες της, όπως η Roche, η ING, η Microsoft, η Dell και η Freundenberg.

“Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους οργανισμούς και στον κόσμο αυτό που πάντα οραματιζόμασταν και στους μεμονωμένους εργαζόμενους αυτό που τους αξίζει: μια βαθιά προσωπική εικόνα των κενών δεξιοτήτων και έναν πραγματικά πλαισιωμένο τρόπο για τη γεφύρωσή τους- συνδυάζοντας την καλύτερη τεχνητή και ανθρώπινη νοημοσύνη και φροντίζοντας όλες τις πολύπλοκες λειτουργίες που περιβάλλουν τα παγκόσμια προγράμματα αναβάθμισης των δεξιοτήτων”, λέει ο Janssen.

Exit mobile version