Η Peppy συγκεντρώνει πάνω από 41 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα της που παρέχει υγειονομική περίθαλψη με βάση το φύλο ως όφελος για τους εργαζόμενους

Ενώ τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης δέχονται αυξημένες πιέσεις και οι τιμές αρχίζουν να αυξάνονται, οι εργοδότες αναζητούν επίσης όλο και περισσότερο τρόπους για να καλύψουν τις ανάγκες του προσωπικού. Είναι μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ανθρώπινου δυναμικού για την καλύτερη προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχου προσωπικού. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν υγειονομική περίθαλψη ως παροχή προς τους εργαζομένους.

 

Η Peppy, ένα από τα πρωτοπόρα ονόματα στον τομέα αυτό, προσφέρει μια καινοτόμο πλατφόρμα παροχών με βάση το φύλο. Ξεκίνησε αρχικά για να υποστηρίξει τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση – κάτι που συμβαίνει σε κάθε γυναίκα, αλλά μέχρι την Peppy, δεν υπήρχαν πολλά για να υποστηρίξουν τις γυναίκες καθώς διανύουν αυτό το κομμάτι της ζωής τους, ενώ παράλληλα εξισορροπούν την εργασία τους. Τώρα, η νεοφυής επιχείρηση έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει την οικογενειακή και αναπαραγωγική υγεία, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, και μόλις εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση.

 

Λεπτομέρειες χρηματοδότησης

 

Η Peppy, που ιδρύθηκε το 2018 από τους Evan Harris, Max Landry και Mridula Pore, δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να παρέχουν στο προσωπικό τους εξειδικευμένη υποστήριξη κατά τη διάρκεια κρίσιμων μεταβάσεων ζωής. Γεννημένη στο Λονδίνο, η υπηρεσία εγκαινιάζεται με την υποστήριξη της εμμηνόπαυσης ως παροχή προς τους εργαζόμενους – μια παγκόσμια πρωτοτυπία εκείνη την εποχή.

 

Μέσω ζωντανής συνομιλίας και εικονικών διαβουλεύσεων, η Peppy παρέχει στους χρήστες απεριόριστη πρόσβαση σε ειδικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που ειδικεύονται στις παθήσεις και τα στάδια ζωής που απειλούν την υγεία τους και υπονομεύουν την ποιότητα ζωής τους. Εντελώς δωρεάν για τον χρήστη, μέσω του εργοδότη του, η υπηρεσία έγινε γρήγορα παγκόσμιος ηγέτης σε έναν κλάδο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και επεκτάθηκε σε ευρύτερα θέματα οικογενειακής και αναπαραγωγικής υγείας – συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης κατά την προσπάθεια δημιουργίας οικογένειας, του να γίνεις γονέας, σε θέματα αναπαραγωγικής υγείας όπως το PCOS και η ενδομητρίωση, και, μια πρώτη στο είδος της υπηρεσία υγείας των ανδρών.

 

Τώρα, με αυτή τη νέα χρηματοδότηση, η νεοσύστατη επιχείρηση σχεδιάζει να επεκταθεί – αναλαμβάνοντας την προσοδοφόρα αγορά των ΗΠΑ. Εκτιμάται ότι οι παθήσεις της αναπαραγωγικής υγείας, όπως η ενδομητρίωση και το PCOS, επηρεάζουν περίπου μία στις δέκα γυναίκες στις ΗΠΑ, και η Peppy στοχεύει να παρέχει την πρωτοποριακή της υπηρεσία σε ανθρώπους που επί του παρόντος δεν έχουν εκδημοκρατισμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

 

Η επένδυση αντικατοπτρίζει ένα σημείο καμπής για την εξατομικευμένη υγειονομική περίθαλψη με βάση το φύλο και εδραιώνει τη σημασία της στην κοινωνία. Εξασφαλίζει επίσης την ηγετική θέση της Peppy στην αγορά και της επιτρέπει να προσεγγίσει εκατομμύρια επιπλέον εργαζόμενους σε κλάδους με τόσο μεγάλη εμβέλεια όπως η χρηματοοικονομική, η τεχνολογία, η νομική, η φαρμακευτική, η FMCG και άλλοι.

 

Επί του παρόντος, το Peppy εμπιστεύονται πάνω από 250 επιχειρηματικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Accenture, Adobe, Canada Life, Disney και Marsh McLennan. Σίγουρα έχει αναπτυχθεί γρήγορα από την αύξηση των 8,8 εκατομμυρίων ευρώ το 2021.

Exit mobile version