Η πλατφόρμα διαχείρισης εστιατορίων Last.app συγκεντρώνει 5 εκατ. ευρώ

Η Last.app, που ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη της ομάδας Glovo, συγκεντρώνει 5 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει την πλατφόρμα διαχείρισης εστιατορίων της

Η Last.app, μια νεοφυής επιχείρηση hosptech με έδρα τη Βαρκελώνη, που ιδρύθηκε από τα πρώην μέλη της ομάδας Glovo Eric και Ivan Nikolic, συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια ευρώ σε νέο γύρο χρηματοδότησης. Η πλατφόρμα διαχείρισης εστιατορίων σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το κεφάλαιο ανάπτυξης για να συνεχίσει την ανάπτυξη προϊόντων, να διευρύνει το μέγεθος της ομάδας και να σχεδιάσει νέες εισόδους στην αγορά.

Οι υφιστάμενοι επενδυτές All Iron και Bynd συμμετείχαν στο γύρο υπό την ηγεσία της Nauta Capital.

Παρόμοια με την Apicbase της Αμβέρσας, τη Nory του Δουβλίνου ή την Tenzo του Λονδίνου που εργάζονται, η Last.app της Βαρκελώνης προσφέρει στους εστιάτορες ένα λειτουργικό σύστημα all-in-one. Η προσφορά της startup προσφέρει ενσωματώσεις σε όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών παράδοσης, των προγραμμάτων διαχείρισης, των συστημάτων παράδοσης, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των συστημάτων πληρωμών.

Η Last.app, που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς και πρώην υπαλλήλους της Glovo, Eric και Ivan Nikolic, αντιμετωπίζει τα δεινά που βιώνουν οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές εστιατορίων, δηλαδή ένα συχνά κατακερματισμένο σύστημα λειτουργίας.

Ο Ιβάν Νίκολιτς εξηγεί:

“Ο κλάδος του λογισμικού εστιατορίων είναι εξαιρετικά κατακερματισμένος και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων αισθάνονται συγκλονισμένοι από τα πολλά διαθέσιμα λογισμικά μίας λειτουργίας.

“Το μέλλον της βιομηχανίας εστιατορίων εξαρτάται από την απρόσκοπτη ενσωμάτωση ενός πλήθους εργαλείων, καθένα από τα οποία είναι λεπτομερώς ρυθμισμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές λειτουργικές ανάγκες των επιμέρους εγκαταστάσεων”.

Σχετικά με την επένδυση, ο Jordi Viñas της Nauta Capital σχολίασε:

“Όταν βρήκαμε την Last.app, ξέραμε ότι άλλαζε τα δεδομένα στον κλάδο της εστίασης στην Ευρώπη. Η Last.app διαθέτει την ταχύτητα, την τεχνική τεχνογνωσία, την ευελιξία και το χαμηλό εμπόδιο υιοθέτησης ώστε τα εστιατόρια να επωφεληθούν από την πρώτη μέρα και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους τώρα και στο μέλλον”.

Exit mobile version