Η πλατφόρμα συν-δημιουργίας Prospect 100 κερδίζει $750.000 σε γύρο προ-σποράς χρηματοδότησης

Η βρετανική νεοφυής επιχείρηση PROSPECT 100 συγκεντρώνει 750 χιλιάδες δολάρια για την πλατφόρμα συν-δημιουργίας που συνδέει εμπορικά σήματα και δημιουργούς παγκοσμίως.

Η νεοσύστατη εταιρεία Prospect 100 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο εξασφάλισε 750.000 δολάρια σε ένα γύρο προ-σποράς χρηματοδότησης για να προωθήσει την ανάπτυξη της πλατφόρμας συν-δημιουργίας της. Αυτός ο ψηφιακός χώρος διευκολύνει τη σύνδεση και τη συνεργασία μεταξύ εμπορικών σημάτων και δημιουργικών ταλέντων παγκοσμίως. Η επένδυση αποσκοπεί στην προώθηση του στόχου της πλατφόρμας να γίνει ο κόμβος για τη συνδημιουργία, επιτρέποντας σε ένα ευρύτερο φάσμα εμπορικών σημάτων να συνεργαστούν με δημιουργικά μυαλά σε όλο τον κόσμο.

Τον επενδυτικό γύρο συνδιοργάνωσαν η QVentures με έδρα το Λονδίνο, το δανέζικο fund Blackwood και ο αυστριακός επιχειρηματίας Ferdinand Ahorner. Στο γύρο συμμετείχαν επίσης επενδυτές-άγγελοι, μεταξύ των οποίων ο Αμερικανός σχεδιαστής, συλλέκτης, ιδιοκτήτης καταστημάτων και δημιουργός σειρών στο YouTube Sean Wotherspoon, ο Guy Holmes των Snappt και Gut Records και ο Adam Perrin των Masomo Games και Marshmallow.

Η Prospect 100 ιδρύθηκε το 2020 και ισχυρίζεται ότι έχει φιλοξενήσει ευκαιρίες συν-δημιουργίας με οργανισμούς όπως η Paramount, η Kering, η Swatch και η ουκρανική κυβέρνηση.

“Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες μπορούν να προέλθουν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Prospect 100, Harry Beard. “Η Lego έχει πρωτοπορήσει με την πλατφόρμα “Ideas” που τους επιτρέπει να συν-δημιουργούν νέα προϊόντα μαζί με τους καταναλωτές τους. Η συν-δημιουργία είναι ένας τρόπος για τις μάρκες να μιλήσουν με τους καταναλωτές τους μέσω της γλώσσας του σχεδιασμού, παρέχοντας ευκαιρίες σε πραγματικά άξια – συχνά υποεκπροσωπούμενα – ταλέντα. Πιστεύω ότι κάθε οργανισμός θα θέσει τη συν-δημιουργία στο επίκεντρο της στρατηγικής του τα επόμενα χρόνια, και η Prospect 100 είναι το σπίτι της συν-δημιουργίας”.

Exit mobile version