Η REAKTO σηκώνει 1 εκατ. ευρώ για να λανσάρει τη λύση ασφαλείας drone

Η REAKTO, μια εταιρεία που κατασκευάζει υποδομές drone, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο drone ταχείας αντίδρασης, με στόχο να δώσει στις υπηρεσίες ασφαλείας και στους ιδιώτες μια πιο ισχυρή λύση ασφαλείας.

 

Με έδρα την Κρακοβία, η νεοσύστατη εταιρεία προσφέρει πτήσεις περιπολίας και επέμβασης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αξιοποιώντας ένα ιδιόκτητο μοντέλο Anything as a Service. Σήμερα, η REAKTO εξασφάλισε 1,03 εκατ. ευρώ σε νέο επενδυτικό γύρο. Συμμετείχε ο στρατηγικός επενδυτής AMM Global από το Λοτζ, μαζί με 24 διαφορετικούς ιδιώτες επενδυτές.

 

Wojciech Stawiarski, Διευθύνων Σύμβουλος της REAKTO: “Η εστίασή μας τώρα είναι να προσφέρουμε την υπηρεσία στους πρόθυμους πελάτες μας το συντομότερο δυνατό, και έχουμε μια ισχυρή σειρά ενδιαφερόμενων πελατών που περιμένουν την εμπορευματοποίησή μας. Μαζί με τον νέο μας επενδυτή, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα διερευνήσουμε τα σχέδια για έναν όμιλο κεφαλαίων REAKTO, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας νέας εταιρείας αφιερωμένης στις υλοποιήσεις τεχνολογίας διπλής χρήσης”.

 

Το Rapid Response Drone Network είναι μια υπηρεσία προστασίας της περιουσίας με drone, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις απαιτήσεις ιδιωτικών, βιομηχανικών και κρίσιμων εγκαταστάσεων υποδομής. Ως κατασκευαστής και διαχειριστής αυτής της λύσης, ο στόλος των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της REAKTO συνοδεύεται από ένα δίκτυο σταθμών πρόσδεσης

 

Η πολωνική εταιρεία συνεργάζεται με διάφορους φορείς του κλάδου της ασφάλειας για την προσαρμογή της υπηρεσίας στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της.

 

Μετά τη διεξαγωγή ενός εμπεριστατωμένου πιλοτικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε διαβουλεύσεις και αναλύσεις με εταίρους του κλάδου της ασφάλειας, όπως οι Seris Konsalnet, Taurus Ochrona, Capital Security, VIP Security System και Sezam Ochrona, η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να επεκταθεί.

 

Τα κεφάλαια θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και την εξάπλωση της ιδιόκτητης τεχνολογίας του μη επανδρωμένου αεροσκάφους και του σταθμού πρόσδεσης της εταιρείας, ανοίγοντας το δρόμο για εμπορικές επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο μέχρι το τέλος του έτους.

Exit mobile version