Η Rely.io συγκέντρωσε 2 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα μηχανικής αξιοπιστίας ιστοσελίδων

Η Rely.io, η πλατφόρμα πληροφοριών αξιοπιστίας που παράγει προϊόντα για το Site Reliability Engineering, άντλησε 2 εκατομμύρια ευρώ από τον αρχικό γύρο με επικεφαλής την J12 Ventures. Επιπλέον συμμετείχαν οι Techstars NYC, Shilling Capital Partners μαζί με σημαντικούς αγγέλους από τις Google, Datadog και Scaleway.

 

Η Rely.io ιδρύθηκε το 2020, με έδρα την Almada, βρίσκεται σε private beta από το 2021 και έχει συνεργαστεί με εταιρείες cloud native μεταξύ άλλων με τις Rows, Ticketswap και Resultid για να διαμορφώσει την πλατφόρμα Rely.io. Προηγουμένως η Rely.io συγκέντρωσε 600 χιλιάδες δολάρια pre-seed από τις Techstars, TheVentureCity και Shilling VC.

 

Το νέο κεφάλαιο θα τροφοδοτήσει την επέκταση του βασικού συνόλου εργαλείων της Rely.io, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών για ομαδική συνεργασία, καταλόγους προϊόντων, πρόσθετες ενσωματώσεις και πολλά άλλα. Θα υποστηρίξει επίσης την ανάπτυξη γύρω από βελτιωμένα πρότυπα SLI, SLOs-as-Code, αυτόνομη ανακάλυψη SLO και χαρακτηριστικά διαχείρισης συμβάντων. Οι μικρουπηρεσίες, οι κατανεμημένες αρχιτεκτονικές και το δημόσιο cloud έχουν επιτρέψει στους οργανισμούς μηχανικών να κλιμακώνονται γρήγορα και κατά παραγγελία, αυξάνοντας την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού αξιοπιστίας βάσει δεδομένων και της παρακολούθησης της ποιότητας των υπηρεσιών σε διαφορετικές ομάδες, προϊόντα ή τύπους φόρτου εργασίας.

 

Σήμερα, τα δεδομένα επιδόσεων αξιοπιστίας είναι συνήθως διασκορπισμένα σε διάφορα ανεξάρτητα και απομονωμένα εργαλεία παρακολούθησης, πράγμα που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές δεν έχουν τη βέλτιστη ιδιοκτησία και υπευθυνότητα για την αξιοπιστία. Σε απάντηση, η Rely.io δημιουργεί μια αγνωστική πλατφόρμα SaaS για τις cloud-native εταιρείες για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας του λογισμικού χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα των χαρακτηριστικών, διασφαλίζοντας ότι παρέχουν αποτελεσματικές εμπειρίες χωρίς περιστατικά που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών.

 

Οι μηχανικοί μπορούν εύκολα να συνδέσουν την πλατφόρμα με την υπάρχουσα στοίβα παρακολούθησης και παρατηρησιμότητας και να αρχίσουν να καθορίζουν αποδεκτά επίπεδα αξιοπιστίας για κάθε υπηρεσία, προϊόν και διαδρομή χρήστη. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ισχυρούς αυτοματισμούς για την ειδοποίηση και την απελευθέρωση επαναλήψεων, προωθώντας μια υγιέστερη κουλτούρα διαχείρισης περιστατικών και παρέχοντας καλύτερη ορατότητα γύρω από την αξιοπιστία των προϊόντων μέχρι το επίπεδο των διευθυντικών στελεχών. Συνολικά, οι ομάδες μπορούν να λαμβάνουν ταχύτερα αποφάσεις βάσει δεδομένων, να μειώνουν τον αριθμό των προβλημάτων αξιοπιστίας και να βλέπουν υψηλότερη απόδοση επένδυσης.

Exit mobile version