Η RYDES συγκεντρώνει 3,5 εκατ. ευρώ για να επεκταθεί με την πλατφόρμα εταιρικής κινητικότητας σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Η πλατφόρμα προϋπολογισμού εταιρικής κινητικότητας RYDES, με έδρα το Βερολίνο, μόλις ανακοίνωσε την άντληση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον γύρο εκκίνησης με επικεφαλής τις Assembly Ventures και Rethink Ventures και με τη συμμετοχή της Futury Capital και του επιχειρηματικού αγγέλου Jens Krüger, Chief Product Architect της Workday.

 

Στους υφιστάμενους επενδυτές περιλαμβάνονται ο όμιλος Lufthansa, η Forward31, η εταιρεία που κατασκευάζει την Porsche Digital, και η Arabella Venture Capital, καθώς και πρόσθετοι άγγελοι επενδυτές. Η RYDES θα χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας κινητικότητας και την επέκτασή της σε διεθνείς αγορές εκτός Γερμανίας.

 

Η RYDES απλοποιεί τη διαχείριση της εταιρικής κινητικότητας, εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και κόστος για τις εταιρείες. Οι επιπτώσεις της πανδημίας του ιού του βοείου κρέατος και η αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής πυροδοτούν μια παγκόσμια αλλαγή στον τρόπο μετακίνησης των ανθρώπων. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι επιλέγουν ευέλικτους, ατομικούς και βιώσιμους προϋπολογισμούς κινητικότητας αντί για τα παραδοσιακά εταιρικά αυτοκίνητα. Η Ευρώπη πρωτοπορεί όσον αφορά την πολυτροπική κινητικότητα των εργαζομένων και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συμβάλλουν στην ταχύτερη υιοθέτηση μέσω της επιδότησης των σιδηροδρομικών και δημόσιων μεταφορών για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες τους αντίστοιχα.

 

Η νεοσύστατη επιχείρηση RYDES με έδρα το Βερολίνο αντιμετωπίζει αυτή την ευκαιρία με την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα προϋπολογισμού κινητικότητας για τους εργαζόμενους, η οποία προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε κάθε είδους μεταφορικό μέσο. Με το RYDES, οι εταιρείες παρέχουν στις ομάδες τους έναν μηνιαίο προϋπολογισμό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν ευέλικτα μέσω της εφαρμογής RYDES, αντί να χρειάζεται να πληρώνουν εκ των προτέρων και να υποβάλλουν ξεχωριστά το κόστος για ride hailing, συνδρομές αυτοκινήτων ή δημόσιες συγκοινωνίες.

 

Χάρη στην πλήρως αυτοματοποιημένη ενσωμάτωση στα συστήματα ανθρώπινου δυναμικού, μισθοδοσίας και φορολογίας της εταιρείας, οι επιχειρήσεις εξοικονομούν διοικητική προσπάθεια, χρόνο και χρήμα. Οι εργαζόμενοι, από την άλλη πλευρά, μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιλέξουν πώς θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους: με κοινόχρηστη κινητικότητα, δημόσιες συγκοινωνίες, ενοικιαζόμενα ποδήλατα ή αυτοκίνητα ή με κάρτες καυσίμων ή χρεώσεων για τα δικά τους αυτοκίνητα. Επιπλέον, η RYDES είναι ο μοναδικός πάροχος στην αγορά που αντισταθμίζει αυτόματα το ανθρακικό αποτύπωμα που προκύπτει για τις εταιρείες μέσω πιστοποιημένων έργων προστασίας του κλίματος.

 

Ο René Braun, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της RYDES, δήλωσε: “Εάν επιδιώκετε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τα ταλέντα με γνώμονα το κίνητρο, θα πρέπει να προσφέρετε ελκυστικές και ευέλικτες λύσεις κινητικότητας. Η RYDES είναι η πρώτη πλατφόρμα εταιρικού προϋπολογισμού κινητικότητας που ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις. Προσφέρουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών, από την κοινή κινητικότητα έως την ενοικίαση ή τη μίσθωση ποδηλάτων και αυτοκινήτων, τις κάρτες καυσίμων και χρεώσεων και τις δημόσιες συγκοινωνίες. Η ολοκλήρωση του γύρου χρηματοδότησης εκκίνησης είναι ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή μας να γίνουμε ο προορισμός για όλες τις ανάγκες κινητικότητας των εργαζομένων και να παρέχουμε στις επιχειρήσεις μια ελκυστική, απλή λύση πλατφόρμας”.

Exit mobile version