Η Successeve συγκεντρώνει 1,8 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της διαχείρισης του κύκλου ζωής των πελατών

Η λύση AI Saas Successeve ανακοίνωσε τη συγκέντρωση 1,8 εκατ. ευρώ από ιδιώτες επενδυτές. Η εταιρεία, η οποία είναι ήδη κερδοφόρα, θα συνεισφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία της επένδυσης στη βαθιά τεχνολογία, επιτρέποντας στην εταιρεία με έδρα τη Βοστώνη και το Παρίσι να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη προϊόντων με επίκεντρο την Τεχνητή Νοημοσύνη, τις προσπάθειες μάρκετινγκ και πωλήσεων και να προσφέρει περισσότερη καινοτομία για τους πελάτες της και να οδηγήσει τη διαχείριση του κύκλου ζωής των πελατών σε ένα νέο στάδιο.

 

Οι κάθετες λύσεις είναι συχνά απομονωμένες και οδηγούν σε αναποτελεσματικότητα που μεταφράζεται σε χαμένα δεδομένα, αξία και μη βέλτιστη κατανομή του χρόνου. Η επιτυχής ενοποιημένη ροή δεδομένων κατά μήκος ολόκληρου του κύκλου ζωής του πελάτη επιτρέπει την εξάλειψη των τριβών και των αναποτελεσματικοτήτων που συχνά οδηγούν σε απώλεια αξίας και μη βέλτιστη κατανομή του χρόνου σε μια επιχείρηση.

 

Η Successeve, που ξεκίνησε το 2022 από τον ιδρυτή της Qualys (QLYS) Gilles Samoun, είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης του κύκλου ζωής του πελάτη που παρέχει αξιοποιήσιμες βαθμολογίες και αναλύσεις σε κάθε στάδιο της διαδρομής του πελάτη. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες SaaS B2B να επιβιβάσουν τους leads μετά την εγγραφή, να προσδιορίσουν, να μετατρέψουν και να ανανεώσουν τους πελάτες τους. Η αξιοποίηση των σωστών μετρήσεων και βαθμολογιών για την πιο έξυπνη εξειδίκευση των leads θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να δίνουν προτεραιότητα στις προοπτικές και τους πελάτες αποτελεσματικά.

 

Από την έναρξή του, οι ομάδες πωλήσεων αναφέρουν 50% αύξηση του όγκου μετατροπής, επιπλέον, οι ομάδες επιτυχίας πελατών έχουν μειώσει την απομάκρυνση πελατών κατά 25%, που ισοδυναμεί με απόδοση της επένδυσης 3 μηνών – οι βασικές μετρήσεις για κάθε οργανισμό B2B SaaS. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με 200+ εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ.

 

Σε ένα όλο και περισσότερο “όλα online” περιβάλλον, οι εταιρείες κάθονται πάνω σε τεράστιες ποσότητες πολύτιμων δεδομένων. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για έξυπνες τεχνολογίες για τη συγκέντρωση των κυριότερων λύσεων CRM (Salesforce, Intercom, Hubspot κ.λπ.) και για τη διευκόλυνση της στοχευμένης προσέγγισης σε πραγματικό χρόνο, όταν ένας πελάτης εκδηλώνει πρόθεση ή πτώση του ενδιαφέροντος. Η Successeve παρέχει στις εταιρείες πλήρη ορατότητα σε κάθε lead που εγγράφεται και τους δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν συζητήσεις για να μετατρέψουν και να διατηρήσουν τους πελάτες προληπτικά.

Exit mobile version