Η Taclia σηκώνει 6,2 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα ψηφιακής διαχείρισης για ΜΜΕ

Για τις μικρότερες επιχειρήσεις, η μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει τεράστια πρόκληση. Υπάρχει μια σειρά από επιλογές λογισμικού και το να γνωρίζει κανείς ποιες να χρησιμοποιήσει, πώς να τις ενσωματώσει και πώς να διαχειριστεί μια πληθώρα υπηρεσιών απαιτεί μεγάλη επένδυση χρόνου και χρημάτων.

Η Taclia, μια νεοσύστατη επιχείρηση που προσφέρει μια δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης “όλα σε ένα”, μόλις εξασφάλισε 6,2 εκατομμύρια ευρώ για την κλιμάκωση της αρθρωτής λύσης της.

Επικεφαλής της χρηματοδότησης ήταν η Cusp Capital και η Stage 2 Capital.

Ο Alex Casals, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Taclia: “Η Cusp Capital και η Stage 2 Capital αναγνώρισαν τις ισχυρές δυνατότητες της Taclia, ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε την πλατφόρμα μας τον τέλειο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις – εύχρηστη και πλήρως προσαρμόσιμη”.

Με έδρα τη Βαρκελώνη, η πλατφόρμα SaaS της Taclia είναι προσαρμοσμένη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει όλες τις σχετικές λειτουργίες, από τον προγραμματισμό, έως την τιμολόγηση. Εκατομμύρια από αυτές τις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη βάση της οικονομικής δραστηριότητας της Ευρώπης, εξακολουθούν να διαχειρίζονται με λογιστικά φύλλα και χειροκίνητες διαδικασίες. Η Taclia προτείνει μια ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιοποίηση.

Η πλατφόρμα ξεχωρίζει παρέχοντας μια σπονδυλωτή λύση, που την καθιστά πλήρως προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις κάθε μεμονωμένης επιχείρησης και χρήστη σε διάφορους τομείς.

Οι χρήστες του εργαλείου μπορούν να επιλέξουν από διάφορες λειτουργίες και να χρησιμοποιούν μόνο αυτές που πραγματικά χρειάζονται. Αποκτώντας περισσότερους από 500 νέους πελάτες την εβδομάδα, η ανάπτυξη της εταιρείας τροφοδοτείται από την ανάπτυξη που καθοδηγείται από το προϊόν, αφήνοντας τη χρηστικότητα του προϊόντος να οδηγήσει στη δέσμευση και την αξία των πελατών χωρίς την ανάγκη για ειδική ομάδα πωλήσεων.

Στόχος είναι να γίνει η καθημερινή εργασία ευκολότερη. Τώρα, με αυτή τη νέα χρηματοδότηση, η νεαρή ομάδα σχεδιάζει να επεκταθεί σε νέες αγορές και να αναπτύξει περαιτέρω προϊόντα.

Maximilian Rowoldt, επενδυτής στην Cusp Capital: “Στην Cusp Capital ακολουθούμε τη θέση ότι οι ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού θα αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ για τα καλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Taclia δίνει τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλους τους κάθετους κλάδους που δεν εξυπηρετούνταν επαρκώς από το λογισμικό στο παρελθόν να απαλλαγούν από μη ψηφιοποιημένες διαδικασίες και να δημιουργήσουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους πελάτες, τους προμηθευτές και το εργατικό δυναμικό τους”.

Exit mobile version