Η Vectoflow εξασφαλίζει Σειρά Α 4 εκατ. ευρώ για την εξατομικευμένη τεχνολογία μέτρησης ροής της

Η τεχνολογία της εταιρείας εξασφαλίζει τη λειτουργία των ανιχνευτών κάτω από τις πιο απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες σε τομείς όπως η αιολική ενέργεια, η αεροπορία και η ανάπτυξη στροβιλομηχανών.

Σήμερα η Vectoflow, κατασκευάστρια τρισδιάστατων εκτυπωμένων συστημάτων μέτρησης ροής, ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση του επενδυτικού γύρου της σειράς Α, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Vectoflow παράγει τυποποιημένη και προσαρμοσμένη τεχνολογία μέτρησης ροής για κάθε εφαρμογή, μετρώντας αξιόπιστα τη στατική και συνολική πίεση, την ταχύτητα και τη γωνία προσβολής μιας ροής.

Η τεχνολογία της εταιρείας διασφαλίζει τη λειτουργία των ανιχνευτών κάτω από τις πιο απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες και η τεχνολογία αξιοποιείται σε εφαρμογές όπως η αιολική ενέργεια, η αεροπορία, η ανάπτυξη στροβιλομηχανών και η έρευνα.

Ο Christian Haigermoser, συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος της Vectoflow, μοιράστηκε:

“Προετοιμαζόμαστε για μελλοντική επέκταση ενισχύοντας τις εσωτερικές μας δυνατότητες.

Αυτό περιλαμβάνει την αναβάθμιση της προσθετικής κατασκευής, τη βελτίωση της μετα-επεξεργασίας των εξαρτημάτων, τη βελτιστοποίηση της συναρμολόγησης των οργάνων, τη βελτίωση της βαθμονόμησης των αισθητήρων και την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού για την απόκτηση και τον έλεγχο των δεδομένων της εξέδρας δοκιμών.

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη βαθμονόμηση οργάνων ροής θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε διάφορες αγορές”.


Ο αισθητήρας της Vectoflow που χρησιμοποιείται σε αεροσήραγγα. Φωτογραφία: χωρίς κατωτέρω αναγνώριση.
Ο γύρος υποστηρίχθηκε από νέους βασικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Bayern Kapital Innovations fonds II, WN Invest, asto One Investment, argo vantage, Schwarz Holding, Dr. Rolf Pfeiffer, καθώς και των υφιστάμενων επενδυτών σποράς AM Ventures και KfW Bankengruppe.

Ο Johann Oberhofer, διευθύνων σύμβουλος της AM Ventures, μοιράστηκε: “Ο Johann Oberhofer, διευθύνων σύμβουλος της AM Ventures, μοιράστηκε:

“Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίξαμε τη Vectoflow από το αρχικό της στάδιο.

Η Katharina Kreitz και ο Christian Haigermoser αναγνώρισαν ότι η βιομηχανική τρισδιάστατη εκτύπωση είναι προδιαγεγραμμένη για συσκευές ρευστοδυναμικής μετρολογίας λόγω της ελευθερίας σχεδιασμού της, που επιτρέπει πολύ σύνθετες δομές.

Το γεγονός ότι οι πελάτες της Vectoflow στρέφουν τώρα την προσοχή τους σε έργα παραγωγής σειράς υπογραμμίζει την τεχνογνωσία που έχουν καλλιεργήσει επιμελώς όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της Ε&Α. Με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες στο σκάφος, ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους προς τη σειριακή παραγωγή”.

Τα κεφάλαια θα βοηθήσουν την εταιρεία να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά και να εδραιώσει τη θέση της Vectoflow στον τομέα των οργάνων.

Exit mobile version